Home

VESTI

Technodrom dominacija u beogradskim klubovima

No Comments Latest

Technodrom dominacija u beogradskim klubovimaKlaberi, da li ste spremni za idealnu dozu techno, tech house i minimal zvuka koji će osvežiti vaše uši i napuniti vas pozitivnom energijom? Ako je odgovor potvrdan, onda su predstojeće Technodrom žurke događaji koje ne smete propustiti!

Technodrom vol. 9 koji će biti održan u klubu DOT 23. januara će regionalno povezati Srbiju i Hrvatsku i uz pažljivo odabrane umetnike obnoviti konekciju koja putuje kroz bitove savršenog zvuka koji pokreće svako telo koje se našlo u blizini.

 

Te večeri će nastupiti Phonoratz, DJ kolektiv iz Niša, Teo Haoruda iz Hrvatske, kao i dobro poznati DJ duo Luka Vuković b2b Ivan Radojević, koji je skoro pa postao sinonim za sjajan zvuk i party organizaciju 031 Republic.   

 

 

 Technodrom u centru Beograda!

Technodrom u centru Beograda!

 

 
Već devet puta do sada ovaj serijal žurki je uspeo da prevaziđe granice na Balkanu, a jubilarni deseti Technodrome ALL STARS koji će biti održan 28.02.2015. u klubu Svemirska Kafana će biti obeležen jedinstvenom konekcijom koja širi pozitivan vajb od Hrvatske i Bosne, Crne Gore i širom cele Srbije.

Na ovom Technodromu će nastupiti Ervin Mandari i Shi Pe iz Hrvatske, Goran Emkić iz Bosne i Hercegovine kao i Soft 85 aka X Twins iz Crne Gore, dok će za pultom lomiti i sjajni DJ-evi iz Srbije kao što su Needle, Minimalistic, Klaus, Grab your beat, samLuda i naravno Luka Vuković i Ivan Radojević koji će nas počastiti još jednim fantastičnim b2b setom.

Vidimo se na danceflooru!