Home

VESTI

Satrijani stiže sa novim albumom u Beograd

No Comments Latest

Satrijani stiže sa novim albumom u BeogradLegendarni gitarista Džo Satrijani (Joe Satriani) objaviće novi album "Unstoppable Momentum" samo nekoliko nedelja uoči koncerta 24. maja u beogradskom Sava centru!

  

"Novi album bi trebalo da se pojavi 7. maja. Za ovaj projekat urađeno je 16 stvari, od kojih svaka ide u različitom pravcu i dotiče raznolike muzičke uticaje. Nisam još siguran koje će naposletku stvari završiti na albumu, jer me oko toga čeka još posla, ali već sam spreman da novu muziku predstavim na turneji koja počinje u maju", saopštio je Satrijani.
  

Ulaznice za koncert Džoa Satrijanija su u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim po cenama od 1.800, 2.100, 2.500 i 3.000 dinara.

(Kupovinom ulaznice za koncert Džoa Satrijanija možete ostvariti značajnu pogodnost u okviru Loyalty Card akcije koncertne agencije Long Play! Vlasnik personalizovane Long Play Loyalty Card dobija povlasticu da može besplatno posetiti svaki osmi Long Play koncert! Vlasnik Long Play Loyalty Card može postati svaki kupac ulaznice za neki od  Long Play koncerata. Sa kupljenom ulaznicom za taj ili neki drugi Long Play koncert potrebno je doći u sedište koncertne agencije Long Play u Beogradu, Majke Jevrosime 42/19, četvrtkom od 13:00 do 14:00, ostaviti lične podatke i odmah se preuže preuzeti Long Play Loyality Card.)

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=3pexXLb66bI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

"Satch Boogie" by Joe Satriani from "Satchurated" film – In theaters in 3D/7.1!

 

 

Za potrebe snimanja novog albuma Satrijani je odlučio da skupi novi bend u kome su bili klavijaturista Majk Kineli (Mike Keneally), basista Kris Čeni (Chris Chaney) i bubnjar Vini Kolajuta (Vinnie Colaiuta).

"Hemija između tih sjajnih svirača bila je fantastična, protutnjali smo kroz sve stvari tako da su svi ostavili zapanjujuće izvedbe", kaže Satrijani koji je za Dan zaljubljenih završio dosnimavanja, prošao kroz materijal sa snimateljem i producentom Majkom Frejzerom i "izašao iz studija ushićen!"

Prateći bend na predstojećoj turneji koja posećuje Beograd činiće pored Kinelija za klavijaturama i na gitari, basista Brajan Beler (Bryan Beller) i bubnjar Marko Mineman (Marco Minnemann), a Satrijani poručuje: "Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom" Vidimo se na turneji…"