Home

VESTI

Novi singl grupe Postolar Tripper!

No Comments Latest

Novi singl grupe Postolar Tripper! Photo by Ivica IvcevicHrvatska muzička atrakcija Postolar Tripper, bend britkog i ironičnog, društveno angažovanog humora, upravo je plasirao novi spot za pesmu ,,Igre na nesreću", prvi od četiri singla koje planiraju da objave do kraja godine kao najavu novog studijskog izdanja koje nas očekuje tokom 2016.
  

,,Životne igre ili igre na nesreću u svakom kolu imaju sigurne dobitnike, zato smo im odlučili posvetiti pjesmu", kaže o novom singlu frontmen Postolara, Davor Valčić, a članovi benda dodaju da će sav prihod od autorskih prava biti namenjen deci sa smetnjama u razvoju.
 

Spot ,,Igre na nesreću” dostupan je na zvaničnom YouTube u nastavku.

Video spot snimljen je u zadarskom ,,Arsenalu” zahvaljujući Tomislavu Dugandžiću (Plutons productions), a na audio singlu radili su Luka Tralić Shot (Elemental) i Jere Šešelja, sa kojima su Postolari nastavili uspešnu saradnju.

Grupa POSTOLAR TRIPPER svoje korene vuče još iz daleke 2003. godine kada su napravili medijski bum u Hrvatskoj singlom „Ošljačka saga“. Nakon drugog singla „Tužna priča o selu“ (poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mSreZsO5ToI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Postolar Tripper- Igre na nesreću [Official music video]

 

 

Sve veća popularnost i koncertne aktivnosti naveli su ovaj dvojac da okupi bend sa kojim su snimili album obrada novotalasnih hitova – „Popravni“. Od tada, sada već sedmočlani bend samouvereno grad sve veću bazu fanova.

Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su nastupi ispunjeni izrazitom energijom i dobrim vibracijama!

Albumom „Čujem ja netko šuti“ Postolar Tripper opravadavaju status jednog od najboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova posećenost i zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“), kao i sve veći broj fanova širom regiona!