Home

VESTI

Nova oaza u srcu Savamale – Mikser GARDEN!

No Comments Latest

Nova oaza u srcu Savamale - Mikser GARDEN!U petak, 26. juna, Savamala će postati bogatija za još jedno mesto okupljanja i kavalitetne zabave. Tačno u 22 časa, u bašti Mikser House-a (Karađorđeva 46), procvetaće oaza letnjeg druženja, poletne muzike i dobrih vibracija – Mikser GARDEN.
 

Savamalsko kulturno leto koje je započelo sredinom juna na novoj Savamalskoj lokaciji – na Miksalištu (Mostarska 5), ponudivši Beograđanima pregršt kvalitetnih kulturnih i zabavnih sadržaja, širi se i na Mikser House!
  

U srcu savamale, 26. juna, procvetaće mesto koje će nas vratiti  u doba 70tih i 80tih, kada su ljubav, tolerancija i mir bili glavne vodilje. Cveće, šarenilo, dobro raspoloženje i disco setovi učiniće da GARDEN postane novo omiljeno mesto okupljanja i zabave u Beogradu.

GARDEN program, pod sloganom “Back to the Good Times”, je koncipiran tako da unikatnim i jedinstvenim stilom, u periodu od 22 do 01h, pruži gostima mesto koje će vas vratiti decenijama unazad, u dobra stara vremena, dok će nakon otvaranja 26. juna, svakog vikenda posetioci imati priliku da uživaju u originalnom konceptu druženja i zabave koji nudi Mikser GARDEN.

 

 

 Nova oaza u srcu Savamale - Mikser GARDEN!

Nova oaza u srcu Savamale – Mikser GARDEN!

 

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

 

Nova oaza u srcu Savamale
OTVARANJE MIKSER GARDENA U PETAK, 26. JUNA

 

Instagram: www.instagram.com/mikser.garden
FB: www.facebook.com/mikser.garden

Informacije: 064 / 85 85 680