Home

VESTI

Marčelo novinovan za MTV Best Adria Act nagradu

No Comments Latest

Marčelo novinovan za MTV Best Adria Act nagradu2015 MTV EMA dodela nagrada se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona! I ove godine za MTV Best Adria Act nagradu biće nominovano pet izvođača, od čega je četiri nominovao MTV, i oni su direktno plasirani u trku za MTV Best Adria Act nagradu, dok će petog nominovanog izvođača izabrati publika.

   

Četiri izvođača koja su nominovana za MTV Best Adria Act nagradu od strane MTV-ja su:
 

  

2Cellos
Daniel Kajmakoski
Marčelo
Hladno pivo

Peti nominovani izvođač će biti izabran po principu Wild Crad nominacije, odnosno publika će glasanjem na društvenoj mreži Twitter odlučiti ko će se boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Zahvaljujući glasovima publike jedan od dole navedenih izvođača postaće peti nominovani za Best Adria Act nagradu:

Billy Andol
Jackson
Sajsi MC
Sassja
Siddharta

Dakle, ovih pet izvođača od danas kreću u trku za WildCard nominaciju. Glasanje za Wild Card fazu počinje danas, traće do ponedeljka, 14. septembra u 23:59 i odvijaće se isključivo putem Twittera i to korišćenjem heštega #MTVEMA i  #NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju da stoje oba heštega: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja. Heštegovi kojima se glasa za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. #MTVEMA #NominateBillyAndol
2. #MTVEMA #NominateJackson
3. #MTVEMA #NominateSajsiMC
4. #MTVEMA #NominateSassja
5. #MTVEMA #NominateSiddharta

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike korišćenjem određenog heštega na Twitteru plasiraće se u sledeći, finalni krug takmičenja za MTV Best Adria Act naradu gde ga već očekuju 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo i Hladno pivo.

 

 

 Marčelo novinovan za MTV Best Adria Act nagradu

Marčelo novinovan za MTV Best Adria Act nagradu

 

 

Povodom nominacija za Wild Card, izvođači su izjavili:

BILLY ANDOL
„Kada smo saznali da smo nominovani neopisiv osećaj zadovoljstva je obuzeo naša tela. Biti nominovan je predorgazmično stanje! Fanove pozivamo da podignu ritam i glasaju za nas kako bi ova avantura završila na najbolji mogući način.“

JACKSON
“Ova nominacija nam puno znaci. Bili smo u šoku kad smo saznali da smo nominovani, i kako ste baš nas izabrali između poplave svih bendova na sceni. Zahvalili bismo se ekipi MTV, a pogotovo Nikoli, koji nas vec od samog pocetka podržavaju. Pred nama su veliki planovi, stvaranje novih pesama, novi album i mnogo koncerata. Glasajte za nas i pomozite nam da kroz svu tu dodatnu promociju nađemo put do svetske prepoznatljivosti! ;)”

SAJSI MC
„Nominacija je jako bitna stvar u muzičkoj karijeri jer je neka vrsta priznanja, nagrada za dosadašnji trud i rad. Bez obzira na krajnji ishod, tj. pobedili ili ne, kao nominovani se osećamo jako počastvovano. Ovom prilikom želim da pozovem svoje fanove da glasaju za nas i da pokažemo koliko je jaka  ljubav u regionu koja nas spaja!“

SASSJA
“Ova nominacija predstavlja dodatnu motivaciju za još rada, novih pjesama, albuma, nagrada.  Drugari, bacite  koji glas za mene, jer bi i ja vama to učinila…a i OK sam.”

SIDDHARTA
“Još se jako dobro sećamo kako je bilo 2005. godine u Lisbonu kad smo osvojili prvu titulu za Best Adria Act. Drago nam je, da se deset godina kasnije, još uvek krećemo u društvu najboljih muzičara regije. To nam je znak da radimo dobro. Dragi naši prijatelji, ako ste istog mišljenja, možete jednim klikom glasat za nas i poslat nas u Milano.”

Sledeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeće u utorak, 15. septembra, trajaće do 14. oktobra u ponoć i odvijaće se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regionu takmičiti 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Hladno pivo i pobednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održaće se u Milanu, u Italiji i to u Mediolanum Forum, u nedelju 25. oktobra 2015. godine