Home

VESTI

Ritam nereda 16. aprila u Novom Sadu

No Comments Koncerti

Ritam nereda 16. aprila u Novom SaduRitam Nereda posle uspešnog koncerta u Beogradu kreće seriju koncerta po regionu, dok  samostalni koncert u Novom Sadu koji će se održati subotu 16. aprila u klubu The Quarter.

  

Ovo će biti novosadska promocija albuma "To nisi ti" koji je prošle godine izašao pod okriljem kuće Nocturne media. Njima će se pridružiti dva sjajna benda – KBO! iz Kragujevca i Kolaps iz Novog Sada.
  

Bend početkom marta kreće seriju koncerata po regionu na kojem će promovisati aktuelni album, a neki od gradova koji su za sada zakazani su Sarajevo, Lukavac, Požarevac, Beč, Ljubljana, Zemun, Pančevo, Valjevo i Subotica.

"Sigurni smo da će ovo veče biti za pamćenje. Naši prijatelji iz Studija Berar će se pobrinuti da zvuk i svetlo budu do sada ne zapamćeni u ovom klubu, a na nama je da zajedno sa vama napravimo atmosferu o kojoj će se pričati dugo posle koncerta" rekli su momci iz benda Ritam Nereda.

 

 

 Ritam nereda 16. aprila u Novom Sadu

Ritam nereda 16. aprila u Novom Sadu

 

 

Ulaznice za koncert su puštene u prodaju putem sajta www.gigstix.com i to po sledećim cenama:

Prvih 100 ulaznica košta 500 dinara, nakon toga cena staje 600, dok će na dan koncerta ukoliko ostane ulaznica koštati 800 dinara. Ulaznice možete kupiti na ovom linku .

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=XA–taklKgw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Ritam Nereda – Crno je sve (uživo u Domu omladine Beograda)

 

Prodaja ulaznica:
www.gigstix.com

Facebook.com event:
www.facebook.com/events/1741142222787501

Ritam Nereda facebook:
www.facebook.com/RitamNereda

Ritam Nereda Youtube.com kanal:
www.youtube.com/user/neredsource