Home

VESTI

Prti Bee Gee vas poziva na prvu Lovefest Live žurku u Beogradu

No Comments Koncerti

Prti Bee Gee vas poziva na prvu Lovefest Live žurku u BeograduSutra u 22:30h u Hangaru, Luka Beograd (Knežopoljska 3) biće održana prva Lovefest Live žurka, koja će najaviti program najveće rok i hip-hop bine festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje. Osim Marčela i popularnog crnogorskog dvojca Who See, zvezde večeri biće i beskompromisni hip-hop beogradski duo Prti Bee Gee.
   
U svom stilu Eufrat, jedan od članova beogradskog kultnog hip hop sastava odrepovao je svoj poziv na sutrašnju žurku. Video možete pogledati u nastavku ove vesti.
 

Prti Bee Gee je legendarni hip-hop bend iz Beograda, koji na muzičkoj sceni postoji već 15 godina. Njihova prva pesma „Pajp“ je bila objavljena na SKC radiju 2001. godine i ubrzo posle toga su snimili svoj prvi album „Grejtest hits“. Njihovi eksplicitni tekstovi, sa čestim upućivanjem na nasilje, oružje i crni humor, plasirali su ih u srpsku verziju gangsterskog repa.

Rasprodate sve karte za Lovefest Live

Ulaznice za Lovefest Live žurku gotovo su rasprodate. Mali broj karata još uvek se može kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Tickets-a, a organizatori najavljuju da će određen broj karata biti dostupan i na ulazu.

Lovefest token jedina valuta Lovefest Live žurke

Kao i na svim događajima festivala ljubavi i na Lovefest Live žurci hrana, piće i ostale usluge moći će da se plate jedino Lovefest tokenom, koji će moći da se kupe u Token kućicama.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=JTyDX4FoCbI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Prti Bee Gee vas poziva na prvu Lovefest Live žurku u Beogradu

 

 

Organizatori podsećaju sve vlasnike Membership kartica da sa sobom na uvid ponesu i lične karte i preporučuju da posetioci dođu ranije kako bi izbegli gužve ispred ulaza.  

Da podsetimo, Lovefest Live bina nastala je 2014. godine kao rezultat nove i veće lokacije festivala. Na bini su nastupili brojni poznati bendovi iz zemlje i regiona među kojima su Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Let 3, Bad Copy, Who See, Kanda, Kodža i Nebojša i mnogi drugi. Live Stage ima za cilj i promociju “mladih nada”, pa su se tako na bini u avgustu 2014. godine po prvi put našli brojni demo bendovi iz Srbije.