Home

VESTI

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo!

No Comments Koncerti

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo!Ove subote, 6. februara, u Magacinu Depo čeka nas pravi pank rok spektakl,a razlog za okupljanje je koncertna promocija albuma „Uberlauf“ sastava Atheist Rap.

  

Pored Atheista, na koncertu će nastupiti čuveni Goblini, a lajnap će zaokružiti Gužva u 16-ercu iz Osijeka i LUR iz Kragujevca. Vrata Depoa otvaraju se već od 20h.
 

Podsećamo – Atheist Rap su objavili novo studijsko izdanje pod imenom „Uberlauf“ za Lampshade Media, a fanovi će na koncertu 6. februara imati priliku da čuju pesme sa novog albuma, a zajedno sa Atheistima i Goblinima iste večeri sviraće još dva odlična pank-rok benda: Gužva u 16-ercu i LUR.

 

 

 Pank-rock spektakl u Magacinu Depo!

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo! – Atheist Rap

 

 

Vrata se otvaraju već u 20 časova, a za one punoletne koji na koncert dođu između 20h i 20:30, organizatori su pripremili „rakiju dobrodošlice“. Takođe, u Depou će se prodavati i diskovi Atheista po promo ceni od 400 dinara, a svi fanovi koji budu na lokaciji od 20:30 do 21h imaće priliku da se druže sa sastavom Atheist Rap koji će u ovom intervalu potpisivati kupljene diskove! Program počinje u 21h, a organizatori apeluju na publiku da dođu na vreme i podrže sve bendove jer oni to svojim kvalitetom i zaslužuju. Posetioce u Depou čeka kvalitetno ozvučenje, a pored toga komforni barovi i čak 3 garderobe. Ulaznice za ovaj pank spektakl još uvek se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

 

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo!

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo! – Goblini photo by Marko Ristic

 

 

Koncertu će takođe prisustvovati i ekipa iz produkcijse kuće Factum, koja će u Depou te večeri snimiti neke od kadrova za novi dokumentarni film o preminulom frontmenu pulskog pank rok benda KUD Idijoti, Branku Črnecu Tusti. Uz neoizostavne članove KUD Idijota, porodicu, prijatelje, brojne rok kritičare, izdavače i producente – kroz film će se prošetati i fascinantna plejada muzičara među kojima su Pero Lovšin, Zoran Predin, Davor Gobac, Damir Urban, Hladno Pivo, Fakofbolan, Dubioza Kolektiv, Atheist Rap, Cane iz Partibrejkersa, Rambo Amadeus i mnogi mnogi drugi.

 

 

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo!

Pank-rock spektakl u Magacinu Depo! – Guzva u 16-ercu

 

 

Pratite Magacin Depo na društvenim mrežama:
FB: www.facebook.com/magacindepo
IG: www.instagram.com/magacindepo