Home

VESTI

LP Duo ponovo pred beogradskom publikom

No Comments Koncerti

LP Duo ponovo pred beogradskom publikomU Mikser House-u će 24. januara, sa početkom u 21 čas, nastupiti jedan od najboljih kamernih ansambala u Evropi, LP Duo koji čine pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji su pre nekoliko meseci održali svoj debitantski koncert u čuvenoj koncertnoj dvorani Karnegi Hol u Njujorku.
  
Dan nakon koncerta čuvene bluz gitaristkinje i pevačice Ane Popović, na binu Mikser House-a dolaze još dvoje muzičara čiji je talenat prepoznat na internacionalnoj muzičkoj sceni, što je pokazao njihov nedavni nastup u Karnegi Holu.
  

Svojom redovnom koncertnom aktivnošću, LP Duo doprinosi promociji domaće i regionalne muzike koju premijerno izvodi svuda u svetu, a publika u Evropi ih već uveliko prepoznaje po karakterističnom repertoaru i posebnom umetničkom izrazu.

Više od decenije, LP Duo eksperimetiše sa beskrajnim mogućnostima sviranja na dva klavira, razvijajući inovativni pristup savremenoj klasičnoj muzici a njihovi nastupi poseduju  eleganciju klasike, slobodu džeza i žestinu roka.

Njihova poslednja dva albuma, koja su objavljena u Danskoj i Srbiji, moći će ovom prilikom da se kupe po specijalnim cenama a od sada su dostupni i online putem Itunes, Deezer, Spotify, Amazon, i mnogih drugih platformi.

LP Duo, koji čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće u Mikser House-u 24. januara, u 21 čas, a ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner Shopovi). Cena ulaznice će na dan koncerta biti 700 dinara.

 

 

 LP Duo ponovo pred beogradskom publikom

LP Duo ponovo pred beogradskom publikom

 

 

www.lpduo.com

VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=3vZMvLJKM1k
www.youtube.com/watch?v=z2S6F4aQTbA
www.youtube.com/watch?v=hM6bZtHgrJk

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.