Home

VESTI

Artan Lili prvi put u Nišu @ Feedback

No Comments Koncerti

Artan Lili prvi put u Nišu @ Feedback,,Ako kažemo da smo svirali od Vardara do Triglava ili od Đerdapa do Jadrana, fali nam još Triglav. Pesme su te koje se osete, prepoznaju i nađu put. Ako toga nema, uzaludno je sve", izjavio je nedavno za dnevni list Politika Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili.
 
Fali im Triglav, ali i Niš! Za Triglav se još uvek ne zna kada će da bude osvojen, ali u niški Feedback definitivno stižu u petak, 30. januara.
 

Za Artan Lili se priča da su trenutno jedan od najpopularnijih bendova, i to ne samo u Srbiji, već šarmiraju čitav region! Publika je posebno ,,pala" na pesme ,,Ako stanemo tu", ,,Srce", ,,Najbolje što znam" i ,,Džoni", koje se već uveliko horski pevaju na koncertima Artan Lilija.

30. januara će i Nišlijama pokazati kako to rade!

Gosti Artan Lilija u Feedbacku biće Treptači svemira i Ventil.

 

 

 Artan Lili prvi put u Nišu @ Feedback

Artan Lili prvi put u Nišu @ Feedback

 

 

Ulaznice za prvi niški koncert sastava Artan Lili dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u kafeu Hedonist i u kafeu Preduzeće Splunge.

Nakon Niša, Artan Lili će nastupiti i u Beogradu, u petak 13. februara, na Vračar Rocks festivalu, u Centru za kulturu Božidarac.

Pratite Artan Lili:
www.facebook.com/grupaartanlili
www.artanlili.bandcamp.com