Home

News

Nova cena Kompleta za Nišville 2024!

No Comments Nisville Vesti

Pretprodaja ulaznica za 30. Nišville jazz festival.Nova cena Kompleta ulaznica za Nišville 2024. Od ponedeljka, 22. aprila 2024. počinje druga faza pretprodaje Kompleta ulaznica za predstojeći jubilarni 30.Nišvile jazz festival, čiji će glavni program biti održan od 15. do 18. avgusta 2024. na Platou niške Tvrđave. 

PROČITAJ VIŠE

Žene dominiraju Musicology serijalom!

No Comments Koncerti Vesti

Musicology Sessions je i ove sezone domaćin nezaboravnih muzičkih događaja. Nakon rasprodatih koncerata Dhafer Youssefa stižu nam četiri potpuno različite umetnice u Beograd. Portugalska kantautorka – MARO, žena koja je spojila fank i slajd tehniku sa čvrstim bluz gruvom i soulful glasom, Ana Popović, senzacija holandske muzičke scene, Sharon Kovacs, […]

PROČITAJ VIŠE

Lanna i Innēr Sense predvode Exitovu Enlightening žurku u klubu Tunel ove subote!

No Comments EXIT Najave Vesti

Exitova Echosystem platforma za razvoj globalnih zvezda 20. aprila donosi ekskluzivnu Enlightening žurku koja će osvetliti klub Tunel na Petrovaradinskoj tvrđavi! Predvode je mlada i talentovana Lanna, prva predstavnica EXIT Echosystema i potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, dvojac Innēr Sense, a pridružuje se i iskusni DJ selektor SMT#NG!

PROČITAJ VIŠE

Uspešno započeto novo poglavlje Exitove „Я:Evolucije svesti“, uz poruku: Otvoren je prostor za čuda u našim životima!

No Comments EXIT Vesti

Pred punom Velikom salom Madlenianuma 13. aprila je održan celodnevni seminar „Zdravi odnosi kao temelj srećnog života“, koji je organizovala platforma EXIT fondacije „Я:Evolucija svesti“, a predvodio ga je Tomislav Kuljiš, jedan od najcenjenijih stručnjaka na našim prostorima kada su u pitanju roditeljstvo i telesna psihoterapija.

PROČITAJ VIŠE