Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Gangsterski odred”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Gangsterski odred"U Los Anđelesu 1949. godine, kralj podzemlja, Miki Koen (Šon Pen), vlada gradom novcem stečenim od trgovine drogom, oružjem, prostitucijom i kockanjem. A sve vreme ga štite policija i političari, koji su pod njegovom kontrolom. Da li je njegova moć dovoljno velika da zastraši i grupu odmetnika, koji su jedini spremni da mu se suprotstave?

U filmu Rubena Flajšera glavne uloge tumače Šon Pen, Džoš Brolin, Ema Stoun, Rajan Gosling i Nik Nolti.

Film “Gangsterski odred” na redovnom repertoaru naših bioskopa biće od četvrtka, 31. januara!

 

Gangsterski odred je akciona priča, o uspostavljanju pravde, o ljudima koji žele da vrate ono što im pripada i koji hoće da spasu grad koji vole. U cilju očuvanja zakona u Los Anđelesu, članovi male policijske grupe prihvataju tajni zadatak, da uhvate najvećeg kriminalca u gradu, Mikia Koena.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na projekciju filma "Gangsterski odred" u sredu 6.02.2013. godine, 21h, bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Gangsterski odred".

Rok za slanje mailova je danas do 13h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Scenario za film rađen je po istoimenoj knjizi Pola Libermana i inspirisan je istinitim događajima zlatnog perioda Holivuda, sa kraja četrdesetih godina. To je period velikih previranja kada, šef mafije Koen, drži grad pod sobom, a u njegovim rukama su i lokalni, vladini zvaničnici.

 

Potrebno je mnogo hrabrosti za njegovo hapšenje i okončanje njegovog osionog ponašanja.

 

 

 Scena iz fima "Gangsterski odred"

Scena iz fima "Gangsterski odred"

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}