Home

VESTI

Sedmi Supernatural festival 21. Aprila!

No Comments Festivali

Sedmi Supernatural festival 21. Aprila!Sedmi po redu Supernatural festival održaće se 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu. Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu besplatno.

  

Tako ove godine, pored ekološkog, festival ima i humanitarni karakter, budući da će sva prikupljena garderoba biti donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.  
 

Kao i do sada, festival će imati bogat muzički, ekološki i program za najmlađe. U okviru zelene pijace i zelene učionice predstaviće se veliki broj organizacija, izlagača i predavača.  

Supernatural park, prostor na kome će se festival održati drugu godinu za redom, je projekat Supernatural pokreta, koji je započet prošle godine u saradnji sa opštinom Palilula. Nekadašnja divlja deponija građevinskog šuta pretvorena je u park sa idejom da se ovaj prostor vrati prirodi i da Beograđani dobiju još jednu zelenu oazu na Dunavu koju će rado posećivati. Nedavno je objavljen film "Supernatural park, od deponije do parka" koji predstavlja aktivnosti pokreta Supernatural u 2012. godini, sa akcentom na formiranje parka na  špicu Ade Huje. Film možete pogledati na Facebook stranici.

 

 

 Sedmi Supernatural festival 21. Aprila!

Sedmi Supernatural festival 21. Aprila!

 

 

Prošlogodišnji festival, na kome su nastupili Zemlja Gruva, Gušti, Sharks, Snakes & Planes i Duško Gojković, posetilo je preko 7000 posetilaca.

Festival Supernatural nastao je 2007. godine sa ciljem da se obeleži svetski dan Planete zemlje i podigne svest građana o bitnim ekološkim pitanjima. U međuvremenu festival je prerastao u vodeći ekološki pokret u zemlji, koji se tokom čitave godine bavi projektima iz ekologije, kulture i edukacije.

 

Festival će sledeće nedelje objaviti prvog izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Supernaturala, 21. aprila.

Za sve dodatne informacije posetite www.supernatural.rs i www.facebook.com/supernaturalfestival.

SEDMI SUPERNATURAL FESTIVAL 21. APRILA!
Budi Super! Recikliraj svoju garderobu i uđi na festival besplatno!