Home

VESTI

Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!

No Comments Festival

Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!Kalemegdan Summer Festival uz podršku Heinekena predstavlja planetrano popularni DJ dvojac, Tube & Berger, koji je svojim megahitom „Imprint of pleasure“ osvojio milione slušalaca širom sveta i Coyu-a, čija izdavačka kuća „Suara music“ važi za najistaknutiju kada je u pitanju techno i house muzika.

    

Oni će se svojim vrelim, tropskim bitovima, beogradskoj publici predstaviti na Kalemegdan Summer Festivalu, gde će nastupati na poslednjem od tri velika događaja, Tropical Inn-u koji će biti obeležen u znaku “Suara Night”-a, 28.avgusta.
  

Iako školski autobusi nisu uobičajna sredina za nastajanje muzičkih dostignuća, oni su upravo mesto na kojem su se upoznali Arndt Roerig i Marko Vidović, inače poznatiji kao Tube & Berger. Tada, na početku svog prijateljstva, nisu ni slutili da će 15 godina kasnije važiti za najtraženiji DJ duo, sa hvaljenim studijskim albumom i preko 25 miliona YouTube pregleda.

 

 

 Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!

Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!

 

 

„Uvek kažemo da je važno unositi izmene u svoj stil i tako ostati dinamičan i zanimljiv. Kada je deep house došao, svi smo već bili premoreni od hladnog i ne melodičnog minimala. Najednom, počelo je ubacijanje vokala i zanimljivih melodija, i shvatili smo da je deep hose upravo ono gde se pronalazimo“, kaže Roerig iz Tube & Berger-a.

Uz Tube & Berger na Tropical Inn-u nastupaće i fantastični Coyu. „On vlada Španijom“, reči su kojima jedan britanski magazin opisuje slavnog DJ i producenta Coyu. Osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara music“, koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem #1 mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.

 

Coyu je još cenjeniji zbog svojih producentskih sposobnosti. Uspeh koji je postigao njegov remiks Fat Boy Slim-ovog hita „Right Here Right Now“ bio je neverovatan, dok je remiks X-Press 2 “Muzik Xpress” punio plesne podijume, zbog čega Coyu danas važi za jednog od najboljih producenata u ovom trenutku.

 

 

Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!

Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu!

 

 

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, koncipiran je kao veliko festivalsko leto i i podrazumeva tri sjajna događaja, koja će se u letnjim mesecima održavati na Beogradskoj tvrđavi. Prvi među njima je Happy Life, 06.juna na kome nastupaju legendarni Sharam i fantastični Jeremy Olander. Sredina leta rezervisana je za Serbia Wonderland Festival, 2. i 3.jula, čiji je glavni headliner veliki superstar današnjice Paul Van Dyk, kao i čuveni Dannic, Orjan Nilsen, Marlo i mnogi drugi. Za sam kraj leta, vrele, tropske bitove donose upravo Tube & Berger i Coyu, i to na Tropical Inn, 28. avgusta.

Ulaznice za Tropical Inn mogu se naći u prodaji po ceni od 700 RSD, dok je cena paketa karata za sva tri velika događaja 2500 RSD. Karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.