Home

VESTI

Na INmusic stiže energični Rudimental!

No Comments Festival

Na INmusic stiže energični Rudimental!Na INmusic festival dolazi engleski drum & bass bend Rudimental čiji su nastupi prava atrakcija!
 
Rudimental sve rade sa stilom, a u nastupima uživo daju sve od sebe kako bi publici osigurali nezabravno iskustvo. Atraktivnim nastupom, u pratnji mnogobrojnih i raznolikih vrhunskih vokalista, interakcijom s publikom, sjajnim poznavanjem muzike te kombiniranjem drum and bass-a, soula, funka i popa, Rudimental bez iznimke podiže atmosferu i oduševljava publiku.
 

Čistu energiju i snagu svojih live nastupa su do sada već dokazali na brojnim velikim svetskim muzickim festivalima, a ovoga leta uz Glastonbury, Bonnaroo, Fuji Rock i T in the Park stižu i na INmusic!

 

Članovi Rudimentala, Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden i DJ Locksmith (Leon Rolle), znaju se od malena – živeli su u istoj ulici i pohađali istu školu. Dugogodišnje poznanstvo i ljubav prema muzici rezultiralo je nizom hitova, a od kada su izdali album prvenac, priznanja i nominacije za respektabilne muzicke nagrade stižu jedna za drugom. Cenjeni od strane medija i muzicke industrije, Rudimental svoju popularnost među fanovima mogu potvrditi i platinastom prodajom albuma na raznim stranama sveta. Singl Feel The Love lansirao ih je visoko među muzicke zvezde, a sjajnim video materijalima stekli su i velike online popularnost. Vole raditi s ljudima koji ih inspirisu, a ističe se saradnja s Ed Sheeranom na pesmi Bloodstream koja se popela na visoko 2. mesto britanske top lestvice singlova. Novi album "We The Generation" izlazi u septembru ove godine.

Uz kombinaciju talenata članova Rudimentala, dosadašnjih postignuća benda, brojnih pohvala, neiscrpne energije te nezaboravnih nastupa, jasno je da Rudimental velikim koracima ide dalje u muzicku budućnost što i sami komentarisu rečima: "Zahvalni smo za sve, ali takođe znamo da nas očekuje još puno toga!" Očekuje ih i nastup na INmusic festivalu koji je jedna od upisanih stanica na njihovom muzickom putu. Rudimental će se savršeno uklopiti u ovogodišnje jubilarno slavlje festivala, a publika može očekivati pravi muzicki spektakl uz ples i visoko podignute ruke u vazduhu.

Florence Welch je radi neodgodivih zdravstvenih obaveza morala odgoditi nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu no istovremeno je potvrđen nastup za iduće izdanje festivala kada će i Florence biti u top formi. U vrlo kratkom roku, organizatori INmusic festivala dogovorili su izvođača koji će nastupiti u utorak, 23. juna. U želji da verna publika festivala dobije samo najbolje, na INmusic stiže Rudimental – trenutno jedan od najtraženijih festivalskih izvođača! Rudimentalovi nastupi, čemu svedoče i snimke s velikih festivala, prava su atrakacija te će se pobrinuti za sjajnu atmosferu jubilarnog izdanja INmusica.

 

 

 Na INmusic stiže energični Rudimental!

Na INmusic stiže energični Rudimental!

 

 

Ovogodišnji INmusic festival uveličaće FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. juna 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz podrsku Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po ceni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U toku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampovanja iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com