Home

VESTI

Frank Turner potvrđeno ime 10. INmusic festivala!

No Comments Festival

Frank Turner potvrđeno ime 10. INmusic festivala!Nakon headlinera Placeba te Black Rebel Motorclycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, sledeći izvođač kojeg najavljujemo za veliki jubilarni INmusic festival je folk/punk majstor iz Engleske, Frank Turner!
  
Svoju karijeru započeo je kao vokal post-hardcore benda Million Dead, i usprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru, u njegovim pesmama se i dalje oseti uticaj buntovnih punk korena.
  

Kao solo izvođač ima 5 albuma i nekoliko ep-a. Prvi album Sleep Is for the Week izašao je 2007. godine, a slede Love Ire & Song, Poetry of the Deed, England Keep My Bones te aktualni Tape Deck Heart iz 2013 godine. Nastupa sa svojim pratećim bendom The Sleeping Souls, čiji su članovi Ben Lloyd (gitara, mandolina), Tarrant Anderson (bass), Matt Nasir (piano) i Nigel Powell (bubnjevi). O kakvom je izvođaču reč dovoljno govori činjenica da je nastupio i na Wembleyu te pritom i snimio Frank Turner Live from Wembley DVD.

 

Frank je inače smiren, jednostavan i  druželjubiv čovek, ponosan na svoje engleske korene, miljenik festivalske publike širom sveta. Sigurni smo da će jednako tako očarati i nas ovo leto. Kako kaže, obožava turneje, putovanja, upoznavanje novih ljudi tako da, iako je već jednom bio u Hrvatskoj, vreme je za upoznavanje s našim glavnom gradom, na našem najvećem festivalu.

 

 

 Frank Turner potvrđeno ime 10. INmusic festivala!

Frank Turner potvrđeno ime 10. INmusic festivala!

 

 

INmusic festival organizuje se u saradnji s Ožujskim pivom kao powered by sponzorom i OTP bankom koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po ceni od 299 kuna do 17. aprila. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.