Home

VESTI

Pogledajte AFTERMOVIE Exit Avanture!

No Comments EXIT

Pogledajte AFTERMOVIE Exit Avanture!Pogledajte AFTERMOVIE EXIT Avanture i saznajte šta se sve desilo u Exit-ovom crvenom hipi kombiju!
  
Posle prošlogodišnje velike Exit Avanture, na zahtev fanova upravo je objavljen i zvanični kratki film koji sumira utiske sa nagrađenih Exit i Sea Dance festivala! Uz podsećanje na horsko pevanje i neumorno plesanje rekordnih 260.000 posetilaca na Petrovaradinu i Jazu, priča prati mlade koji se upoznaju na putovanju do Novog Sada, kada počinje i njihova, lična avantura.
  

Muzičku podršku im daju udarne numere novih generacija kao što su „Waiting All Night“ grupe Rudimental ili „Wonderful Life“ od sastava Hurts.

 

Emotivni naboj sećanja na prošlo leto pojačavaju reči kojima najtraženiji producent današnjice Skrillex završava svoj nastup na prepunoj glavnoj bini Petrovaradinske tvrđave: „Exit festivalu, oduševljavaš me! Mislim to iz sveg srca. Ovo je najbolji festival u celoj Evropi!“. Sonny John Moore, kako je puno ime ove superzvezde, svoje reči potvrdio je i u praksi otkazavši privatni let te večeri, kako bi ostao do kraja na tvrđavi, ne samo posle svog nastupa u subotu, već i do ranih jutarnjih časova u ponedeljak. Zbog ovakvog poteza, slavni producent je tako postao vlasnik „najskuplje“ ulaznice za Exit, jer je zbog još jednog dana na festivalu odlučio da iz sopstvenog džepa izdvoji petocifrenu sumu dolara za novi let do narednog nastupa na turneji!

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=jYNZpZEABno|width=450|height=364{/mgmediabot2}

EXIT Adventure 2014 – Aftermovie

 

 

Iz šarenih festivalskih šatora u Novom Sadu, na točkovima ExitTrip kombija, zabava mladih iz celog sveta preselila se u kamp pored spektakularne budvanske plaže Jaz! Jamiroquai, Example, Underworld, Roger Sanchez, Klingande, Who See, Bad Copy i brojni drugi podigli su Exit Avanturu na novi vrh evropskih festivalskih „oskara“, a priča o letnjoj avanturi završila je jedno od brojnih poglavlja. Nove stranice ispisuju se ovog jubilarnog, 15. po redu leta, kada će crveni kombi iz Exit garaže, krenuti na još duži i uzbudljiviji put.

 

 

Pogledajte AFTERMOVIE Exit Avanture!

Pogledajte AFTERMOVIE Exit Avanture!

 

 

Ulaznice za Exit festival prodaju se i dalje po ranim cenama od 5990, za Sea Dance 2990 dinara, dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org, zvaničnoj turističkoj agenciji Exit-a.