Home

VESTI

Exit tim organizuje Revolution festival u Temišvaru

No Comments EXIT

Exit tim organizuje Revolution festival u TemišvaruPosle Petrovaradina i Jaza, novi festival i u Rumuniji: Exit tim organizuje prvi Revolution festival 30. i 31. maja u Temišvaru! Exit tim, nakon višestruko nagradivanih Exit i Sea Dance festivala, uz spektakularni koncert Robija Vilijamsa, s ponosom najavljuje još jedan Get EXITed dogadaj!
 

Dvodnevni Revolution festival u Temišvaru održace se u parku Village Museum, u subotu 30. i nedelju 31. maja.
  

Program predvode britanski hitmejker DJ Fresh, holandska bass senzacija Noisia, švedski metal velikani Sabaton, britanski dubstep duo Modestep, brazilski drum’n’bass velemajstor DJ Marky uz MC Staminu, te regionalni velikani Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers i žestoki rumunski metal sastav Implant For Denial, te još oko 100 izvodaca na šest bina. Pažljivo odabran program uz omiljene bine i zone sa Exita, predstavice nesvakidašnju atmosferu velike Exit Avanture koju cine Exit i Sea Dance festivali! Medutim, to nije sve jer… ?

 

Svi koji do 22. maja kupe EXIT ulaznicu dobijaju Revolution ulaznice na poklon!

 

U duhu proslave 15. rodendana, Exit ce još jednom obradovati svoje najvernije fanove. Svi kupci ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Revolution festival na poklon uz uslov registracije koja ce se vršiti putem sajta Gigstix.com od 23. do 25. maja! Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 1200 dinara za kartu u jednom pravcu i 2400 dinara za povratnu kartu, koja se može kupiti na vebsajtu www.exittrip.org/rs/travel/temisvar.

 

 

 Exit tim organizuje Revolution festival u Temišvaru

Exit tim organizuje Revolution festival u Temišvaru

 

 

Britanska drum’n’bass superzvezda DJ Fresh pred¬¬stavice hitove sa prvog mesta UK top liste, sa više od 100 miliona YouTube pregleda za „Louder“ i „Hot Right Now“, singlove koji su osvojili svet pre par godina, zajedno sa „Gold Dust“ i „Earthquake“. Ultimativni bass trio Noisia, u Temišvar dolaze sa svojim neodoljivim drum’n’bass, dubstep i breakbeat singlovima kao što su „Machine Gun,“ „Tommy’s Theme“, „Shellschock“ i drugi. Jedni su od najtraženijih izvodaca u svetu danas, sa remiksima pesama za imena kao što su Labrinth, Deadmau5, Mark Knight i The Prodigy.

 

Uticajni bardovi metala Sabaton, stižu u Rumuniju sa nezaobilaznim rifovima pesama inspirisanih ratovima i velikim bitkama, kao što su „Carolus Rex“, „Uprising“, „Primo Victoria“, „GottmitUns“ ili „Panzerkampf“. Direktno iz Londona stižu Modstep, jedan od najtraženijih sastava na bass sceni i dubstep magovi sa hitovima poput „Feel Good“, „Sunlight“, „To the Stars“ i „Show Me a Sign“. Virtuozni DJ Marky dolazi iz Brazila sa londonskom legendom MC Staminom, da donesu duh sambe sa letnjim adutima poput „LK – Carolina Carol Bela“, „Só Tinha Que Ser Com Você“ i drugim. Najtraženiji balkanski bend Dubioza Kolektiv, svojevrsna rap, reggae i ska senzacija iz Bosne, koju je Manu Chao proglasio za najbolji evropski bend, nastupice u Temišvaru sa medunarodnim hitovima poput „U.S.A.“ i „No Escape from Balkan“. Muzicki program ce zaokružiti priznata regionalna imena poput Eyesburn, Partibrejkers, Implant for Denial,  Klu, Mighty Boogie, te brojni drugi izvođači.

 

 

Exit tim organizuje Revolution festival u Temišvaru

Exit tim organizuje Revolution festival u Temišvaru

 

 

Glavna binu nosi naziv Music Guru, a Electric Apex bina je tu za raznovrsni elektronski zvuk. Ples uz ritmove salse, mamba, sambe, rumbe i merenga, posetioce ocekuje na CuBalkan bini, koju vodi Choma Sumbu Garcia, plesni majstor sa Kube, zaslužan za program Latino bine na Exitu! Pozitivne vibracije uz zvuke regea, duba i denshola, posetioci ce iskusiti na Zion Love bini Revolution festivala. Oni koji ipak „silent disco“ koncep, svake veceri ce moci da igraju sa slušalicama na Ghost Music zoni. Ogromno filmsko platno na Videorama zoni prikazivace najbolje nastupe sa Exit i Sea Dance festivala, a Revolution festival imace i Foodinon zonu za one koji žele da napune baterije za celonocnu žurku!

Kapije Revolution festivala otvaraju se u 19 casova, a zatvorice se uz rane zrake sunca, svako jutro u 6 casova. Kapacitet festivala bice dovoljan za veliki broj ljudi koji ce imati priliku da cuju neke od najsvežijih izvodaca današnjice!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=tmpRQqYHs_s|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DJ Fresh – Louder (Live at Exit 2013)