Home

VESTI

CLUBBING.RS te vodi na John Digweed-a!

No Comments Festival

CLUBBING.RS te vodi na John Digweed-a!Digweed u Beograd stiže u večeras, 29. jula, u klub Barutana, dok će domaću podršku činiti Lea i Bokee.

 

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala.

 

Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom “Bedrock”, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim DJ-evima i producentima, a neki od njih su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey i Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu.

 

 

 John Digweed

John Digweed

 

 

Guy je jedan od najsofisticiranijih i “najemotivnijih” producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa “Bedrock” etikete pa mu je zato saradnja sa Digweedom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu “Lost & Found”, kao sub-label u okviru Digvidovog labela.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DIGWEED".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

Podaci koji su dostavljeni za tačmičenje i deljenje ulaznica od korisnika i posetilaca sajta se čuvaju u tajnosti za naše svrhe radi korišćenja CLUBBING.RS sajta, i služe samo za namenu za koju se daju. Ove podatke CLUBBING.RS ne razmenjuje ni sa kojim trećim licem.

Email adrese se mogu koristiti jedino za to da se našim korisnicima dostave informacije koje pruža CLUBBING.RS{/xtypo_rounded2}