Home

VESTI

CLUBBING.RS te vodi na Green Future Festival

No Comments Festival

Na Green Future Festival dolaze: James Zabiela, Tomcraft, Uberjakd...Za nedelju dana počinje Green Future Festival u Adi na bazenskom kompleksu Adica gde će te imati mogućnost da slušate James Zabiela, S.A.R.S., Tomcraft, Uberjakd, NUSHA, Lea Dobricic, Zap Me Strobe, Erick Kasell i još mnogobrojnih izvođača.

 

Peti rođendan proslavljamo uz najbolje izvođače iz svih krajeva sveta, najkvalitetniji zvuk na 2 stage-a, muziku svih žanrova i preko 20.000 posetilaca za 5 dana i 4 noći u magičnoj vojvođanskoj oazi – Adica Ada.

 

Ulaznice za sva 4 dana festivala po trenutnoj ceni od 2.490 RSD možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a širom zemlje ili online. Karte će se prodavati i na ulazu festivala u ograničenoj količini.

 

 

 James Zabiela

James Zabiela

 

 

Pojedinačne cene karata su: Sreda 600 rsd, Četvrtak 800 rsd, Petak 19:00 – 21:00 600 rsd a od 21:00 – 06:00 1.000 rsd, Subota 1.000 rsd. Weekend ticket 1.800 rsd (petak, subota, nedelja-bazen). Ulaz u kamp 400 rsd. Ulaznice za sva 4 dana festivala po trenutnoj ceni od 2.490 RSD možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a širom zemlje ili online:  bit.ly/greenfuture2017

 

 

S.A.R.S.

S.A.R.S.

 

 

Čekamo vas u mestu Ada, na bazenskim kompleksima "Adica" gde postoji samo LJUBAV i SREĆA. Pet dana provedenih na Green Future Festivalu biće sasvim dovoljno da napunite baterije za narednih godinu dana.

 

Kreni i Ti u avanturu od 9. do 12. avgusta i stvori uspomene koje ostaju u Tebi zauvek. Vidimo se! www.greenfuturefest.com

 

 

Na Green Future Festival dolaze: James Zabiela, Tomcraft, Uberjakd...

Na Green Future Festival dolaze: James Zabiela, Tomcraft, Uberjakd…

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GFF2017".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}