Home

Events

Vojko V #Može

  • Date: December 7, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd
  • Venue: SubBeerni CentarCetinjska 15

Već neko vreme se viče ❗️Zovi čovika❗️
I prizvan je!
Prvi solistički nastup Vojko Vrućina priprema se u SubBeerni Centar, u petak, 7. decembra!

Ulaznice su već u prodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22).
Budući da je superpromo kategorija ulaznica po ceni od 800 dinara rasprodata, aktuelna cena je 1.000 dinara. Ukoliko ih ostane, koštaće 1.200 na ulasku u klub, na veče koncerta.

***

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovno, jer svako ozbiljniji fan Vojka V zna što je radio prije Dječaka.

Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom jer je njegov prvi singl ,,Zovi čovika” pregledan više od 700.000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda!

Da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio – uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije, tvrdi rap Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) ,,Pasta Italiana”.

U mecec dana preslušalo ga je 800 000 ljudi, što ga čini najvećim rap hitom 2018. godine u regionu.

Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže #NeMože!

Omekšao je. Sada #MOŽE!
Beogradska publika dočekaće ga 7. decembra u Cetinjskoj ulici – u SubBeernom centru.