Home

Events

Vazda Garant

  • Date: October 19, 2018
  • Time:20:00
  • Location: 21000 Novi Sad, Serbia
  • Venue: KULTURNI CENTAR LABDr Hempta 2

Vazda Garant je ekipa koju čine pet devojaka koje žele da upoznaju domaću publiku sa drugačijim žanrovima u cilju razvijanja i unapredjivanja andergraund muzike i kulture u Srbiji.
Takodje, žele da skrenu pažnju na nezastupljenost devojaka u andergraund muzici i da daju šansu da se probiju na sceni.

https://www.instagram.com/vazdagarant/
https://twitter.com/VazdaGarant

Kick Kong – Marko Veselinovic
Prvi žanr koji ga je okupirao, i koji je i dan danas ostao uz njega je Hip-Hop, čini osnovu njegovog zvuka. U svom daljem razvoju, kako sazreva sve više počinju uticaji UK firme, konkretno jungle i amen brejkovi pa tu i ostaje. Vrti uglavnom po Srbiji i regionu, za sad. Setovi variraju od old school jungle-a preko dubwise-a pa sve do prvobitnog zvuka drum and bass-a. Njegov potpis stoji i na EP-jevima i kompilacijama domaćih izvođača. Sastavlja i rastavlja masne Hip-Hop i Jungle beat-ove, a skill skreč manipulacija mu je na novom nivou.
Jedan je od osnivača Outworlda

Dejan Stojkov – Sodip, je mlad umetnik koji sebe vidi isključivo u svetu muzike, kroz proces stvaranja, prezentovanja i implementacije u razne druge umetničke i poslovne sfere. Osim što producira sopstvena dela različitih žanrova jedan od osnivača organizacije Outworld kao i deo core ekipe Kulturni Centar LABa

www.soundcloud.com/sodip
www.beatport.com/artist/sodip/663834
www.residentadvisor.net/profile/sodip

Start 21:00
Upad: 150rsd