Home

Events

Vasil Hadžimanov Band // Soul Society otvaranje sezone

  • Date: October 5, 2018
  • Time:21:30
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Soul Society - Stari BitefDrinčićeva 1

Vasil Hadžimanov će sa svojim bendom 5. oktobra otvoriti koncertnu sezonu u Soul Society i svojim nastupom postaviti osnovu zvuka koji će iz Soula odjekivati gradom.

Petočlani sastav benda koji čine pijanista i kompozitor Vasil Hadžimanov, gitarista Branko Trijić, basista Miroslav Tovirac, bubnjar Peđa Milutinović i perkusionista i scat vokalista Bojan Ivković; na klupskoj, festivalskoj, domaćoj i svetskoj sceni, već decenijama impresioniraju slušalačku publiku svojim vanserijskim performansom i fuzijom džeza, fanka, progresive i tradicionalnog zvuka Balkana.

VH Band je 13. juna na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a predstaviio svoj sedmi po redu studijski album ”Lines in Sand”
Album sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo, u Binta Sound Studiju i u Rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija su povereni Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, dizajn Dejanu Mandiću, a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov.

Na koncertu otvaranja kluba Soul Society Vasil Hadžimanov Band će svirati razne kompozicije iz svog bogatog muzičkog opusa, te će muzička publika moći da se provede i uz nove i rane hitove jedne od najetabliranijih muzičkih grupa kod nas.

Dođite ranije i uhvatite mesto, družite se uz društvo Soula, ovo će biti posebno veče za sve nas jer ovaj muzički prostor, na Skveru Mire Trailović, Dorćol, slavi jubilej od osamnaest koncertnih sezona postojanja. Zbog tog i mnogo drugih razloga očekujte jednu evoluciju i renesansu zvuka u Soul Society, koja će početi sa koncertom Vasil Hadžimanov Band-a petog oktobra.

Rezervacije na 063/377420
Ulaz: 450 dinara ( KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB NA VEČE KONCERTA, U CENU KARTE JE URAČUNATA GARDEROBA)
Vrata od 21:30h

Dobro došli u jedan sasvim novi Soul Society!