Home

Events

Underground Connection Open Air

  • Date: May 24, 2018
  • Time:18:00
  • Location: Kraljevo, Srbija
  • Venue: KraljevoDositijeva 36

Underground Connection presents Open Air With Marko Milosavljevic
Stadion Zeljevo / Cetvrtak 24.05. 18h / Ulaz 300 RSD

Marko Milosavljević
strastveni kolekcionar vinila, ljubitelj synthesizer-a i drum masina, takodje je i jedan od najostvarenijih artista u Srbiji. Neprekidno istrazuje elektronsku i ne-elektronsku muziku u svim njenim oblicima. Sa iskustvom od preko 15 godina, nastupao je u celom regionu na svim bitnijim festivalima i u svim poznatijim klubovima. Gostovao je i u inostranstvu u Engleskoj, Spaniji, Holandiji, Grckoj, Madjarskoj, Bugarskoj, Rumuniji i u Kanadi. Nakon debitantskog izdanja ” Belgrade Coffe Shop 2006 ” neprekidno je radio na mnogim izdatim i neizdatim projektima, stvarajuci razlicite forme elektronskog zvuka.

CeZ
Iza pseudonima CeZ stoji više od deset godina iskustva, nastupi i saradnja sa velikim brojem domaćih kolega (Pavka, Boža Podunavac, Goran Zmix Kovačević, Lale, Fakir, Peđa Todorović, Marko Milosavljević, Marko Vuković, Bokee…), klubski nastupi u svim većim gradovima Srbije, kao i svim većim festivalima (Exit, Love Fest, Dev9t…) Od samog starta karijere na više DJ takmičenja pokazuje kakvu kontrolu nad dekovima poseduje (Andergraund, Beogradu, 2008 – drugo mesto; Faraon, Kraljevo 2010 – prvo mesto; Soda, Kragujevac, 2012 – prvo mesto). Kao jedan od osnovnih blokova Underground Connection organizacije još jedanput učestvuje u podizanju elektronske kulture u svom rodnom gradu. Ipak, iza svega navedenog stoji neiscrpna ljubav prema nazaustavljivom ritmu tech-a, razvučenoj melodiji progressive-a i masnom groove-u techno-a koja ga pokreće i dan danas!

www.facebook.com/CeZ.UndergroundConnection
www.soundcloud.com/dj_cez

BLACKsmith
Učestvovanjem u stvaranju Underground Connection organizacije, kovač svoje sudbine, BLACKsmith, izranja iz digitalnog sveta i ponovo pokreće klabersku kulturu u svom gradu. Sve učestalije beleži klupske i festivalske nastupe, deli pult i sarađuje sa sve većim brojem kako domaćih tako i internacionalnih kolega. Iako ljubitelj mnogih muzičkih žanrova, pod-žanrova i fuzija, nekako iznad svega ostalog, Tehno, u svom najširem spektru, postao je njegova najveća strast, a DJ setovi njegov način izražavanja. Slušajući njegove setove, čućete da on ne želi samo da vas zabavi već da lagano izgradi dramu od vaše sopstvene mašte, najdubljih emocija i najmračnijih misli, ali i da vas podseti da jedinu šansu da stvarate, volite i verujete imate jedino ovde.

www.facebook.com/BLACKsmith.UC/
www.soundcloud.com/blacksmith_uc

Trips & Tics
Prica o DJ dvojcu Trips & Tics (Jovan Hadzi-Ristic i Dejan Nedeljkovic) pocinje jos pocetkom 2000-ih godina kada su se upoznali na jednoj od tada cestih zurki u klubu “Jezero” u Vrnjackoj Banji. Ubrzo nakon toga postaju jako dobri prijatelji, sve cesce zajedno posecuju zurke, individualno pocinju da se bave dj-ingom i nalaze da im je muzicki ukus jako slican. Poslovne obaveze u razlicitim gradovima ih odvajaju na par godina sve do 2012-e kada su odlucili da zele da zajedno pokrenu projekat Trips & Tics. Od tada redjaju uspeh za uspehom i zavredjuju veliko postovanje svih artista sa kojima su radili. Kolicina energije kojom zrace kada stanu za DJ pult, cini da niko ne moze ostati ravnodusan prema muzici koju selektuju.

Najvise uticaja na njihov muzicki ukus ima underground techno scena jos od svojih pocetaka. Zvuk koji vole da dele sa publikom je masivan i snazan, oslobodjen od muzickih stereotipa. Vole duge setove jer njima mogu publici preneti svu energiju koju bi zeleli. Nastupali su na nekim od najvecih festivala u Srbiji kao sto su Exit, Lovefest, Dev9t, SeeYah, Forest People… kao i u brojnim klubovima Srbije. Jedni su od osnivaca organizacije Underground Connection, sa kojom su ugostili puno poznatih izvodjaca sa domace i inostrane scene elektronske muzike u cilju sirenja popularnosti elektronske muzike i alternativne kulture. Rezidenti su Club Escape-a u Kraljevu.

FB Event Underground Connection Open Air // Marko Milosavljevic