Home

Events

Tulbure (RO)

  • Date: April 21, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KPTMŽorža Klemansoa 22

Rumunski artist Tulbure ove subote u KPTM-u!

Ove subote 21. aprila u klub KPTM stiže specijalni gost iz Rumunije, Tulbure, fantastičan DJ i producent ali i nekadašnji član TC Studia. Kao domaća podrška tu su Milovan Stojanović/DBDZ i Luka Vuković i Ivan Radojevic iz 031 Republic.

Matei Tulbure je di džej i producent iz Bukurešta koji je od detinjstva fasciniran muzikom, umetnošću kojom izražava sebe već skoro sedam godina. Puštao je u klubovima kao što su “Diamon”, “Barrocco”, “La Mansarda”, “Zona Partyspace (Iasi)” i “Viena”, gde je delio di džej pult sa Nadjom i Masamenos-om, što se ispostavilo da će biti njegovo najznačajnije iskustvo do tada.

Tulbure se kreće kroz mnoštvo različitih žanrova, od micro housea i Detroit housea, do technoa i deepa. Bivši član je “TC studio” projekta koji mu je doneo dva izdanja u inostranstvu (“TC Studio – Autoportret EP”- Archipel Recordings, Kanada i “TC Studio – Travel EP” – Strictly Chosen Recordings, Nemačka). Tulbure muzičke uzore vidi u Thomasu Melchioru, Danielu Bellu, Iz & Dizu, Normu Talleyu, Kennyju Dixonu Junioru i Matthewu Herbertu, a inspiraciju nalazi u filmovima omiljenih reditelja Romana Polanskog, Stenlija Kjubrika i Andreja Tarkovskog. Pozitivni feedback koji konstantno dobija od svoje publike potvrđuje njegov kvalitet. Još uvek na početku karijere, Tulbure nastoji da širi vajb koji može da prevaziđe vreme i ostavi trag.

Sigurni smo da će ove subote i te kako ostaviti trag u KPTM jer nas po svemu sudeći očekuje sjajno veče, ali i afterparty koji će trajati bar do devet sati ujutru.

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook event-u:

FB Event Tulbure (Romania), 031 Republic & Milovan Stojanović at KPTM