Home

Events

Technomania ►

  • Date: March 30, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: TOXIC BARObilićev venac 16
U petak, Technomania predstavlja još jednog člana Tauten record labela, našeg rezidenta, Miloša Vujovića.
S obzirom da je Robert postavio visoke standarde, a Miloš više puta pokazao svoj talenat našoj publici, zagarantovana je prava paklena atmosfera na žurci koja Vas očekuje.

Technomania ► Milos Vujovic & Stefan Jović b2b Miloš Belić

Technomania Tauten special ✔

Dosledno nastavljamo vrhunsku Tauten priču sa prethodne žurke!

Miloš Vujović, član Tauten familije, aktivno učestvuje u domaćoj underground klupskoj sceni već 15 godina. Rezident je klubova “Toxic bar” u Beogradu i “Štab Pogon” u Pančevu. Nastupao je u svim većim gradovima širom Srbije, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu, u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetski imenima: Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling and pumping techno”, a trenutno poseduje izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.

Njegovu muziku opisuje karakterističan ritam, sa jedinstvenim prelazima, što ga čini veoma prepoznatljivim na Techno sceni.Stefan Jović & Miloš Belić, mladi pančevački dvojac, čije je prisustvo na techno sceni postalo prepoznatljivo u njihovom rodnom gradu Pančevu. Elektronskom muzikom počinju da se bave početkom 2016. godine. Svoj kvalitet su tokom prethodne dve godine dokazali domaćoj publici, nastupajući u klubovima “Štab Pogon” i “Galaksija”.

Upravo ovde veoma brzo postaju prepoznatljivi i svoj rad krunišu rezidenturom u klubu “Galaksija”. Karakteriše ih moderan Techno zvuk obogaćen zanimljivim detaljima. Kažu da s nestrpljenjem iščekuju drugi susret sa publikom u Toxic baru.
Prošle subote uživali ste u nezaboravnom provodu koji nam je priredioTKNO i ovom prilikom mu se zahvaljujemo. To je zaista bilo veče za pamćenje u Toxic bar-u.
Toxic bar je počeo sa radom oktobra meseca prošle godine, i od tada je orijentisan isključivo na underground elektronsku muziku i kvalitetan provod pre svega! Tokom ovih 6 meseci ugostili smo dobar broj kvalitetnih Dj-eva iz Srbije i napravili mnogo lepih sećanja. Toxic se danas nalazi na mestu gde je nekada postojao kultni club Omen, i sledi ga po kulturno-muzičkom opredeljenju.