Home

Events

SAM BINGA / Necone / Lil Taty /

  • Date: June 16, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd
  • Venue: Klub 20/44Ušće Bb, 11000 Belgrade, Serbia

$$$ VAZDAGARANT PRESENTS $$$
=================
SAM BINGA
(Critical Music / Exit Records / 50 Weapons)
=================
Sam Binga je jedan od najuticajnijih UK producenata. Njegovi počeci su ukorenjeni u elektronskoj muzici, ali se njegov muzički stil ne može definisati jednom rečju ili žanrom.

Na njega su do sad uticali drum’n’bass, jungle, hyphy, dancehall, 2-step, juke, crunk, 808 (I sve ostalo), I njegovi setovi su eklektični – zbog čega su I izuzetno jedinstveni. Zbog ovoga, Sam Binga godišnje ima višenedeljne turneje po Severnoj Americi, Australiji I Evropi, a festivali ga rado angažuju.

Sam Binga je počeo da producira pod ovim pseudonimom 2013. godine, a pre toga je stvarao muziku pod pseudonimom Baobinga.
2015. je izdao svoj EP ‘Nuh Chat EP’, I lansirao poznati singl ‘Ayo’. Nakon toga je usledio Semov prvi album, nazvan ‘Wasted Days’; od lansiranja albuma, hitovi poput ‘Run the Dance’, ‘Mind and Spirit’, ‘Steppin’’ I ‘Longest Distance’ I dalje ostaju sastavni deo setova mnogih poznatih DJ-eva.
Poslednje izdanje Sam Binge ga je prikazalo u drugačijem svetlu, a to je njegov ‘Champion EP’ rađen u saradnji sa Rider Shafique-om. Ovaj EP je pokazao da Sam Binga crpi inspiraciju iz svetske muzike I čini je potpuno svojstvenom.

Uz svoje solo projekte, Sam Binga je zajedno sa Om Unit-om stvorio projekat BUNIT, sa do sad 4 izbačena EP-ja; uz Chimpo-a je producirao EP ‘For those who like it sweet’, a sa Addison Groove-om je krenuo u tehno vode na EP-ju ‘Where are the people’ (doduše, pod drugim pseudonimom – ali šššš!).
Sam Binga je takođe deo sastava Richie Brains – a u kom su takođe Fracture, Chimpo, Alix Perez, Stray, Om Unit I dBridge.

Podrška našem omiljenom producentu će biti Necone, naš renomirani DJ, dizajner i duhovni guru koji je već jednom imao čast da ugosti Sema; uz Neconeta, podršku će pružiti I Lil Taty, otkriće godine, DJ i producent, UK žanr-entuzijasta I mnogo dobar lik.

https://www.facebook.com/sambingamusic/

========================
VAZDA GARANT je ekipa koju čine pet devojaka koje žele da upoznaju publiku sa drugim/drugačijim muzičkim žanrovima i unaprede andergraund kulturu u Beogradu.

https://www.facebook.com/vazdagarant/

TICKETS:
00 < 300
00 > 500

https://www.facebook.com/events/232871833957462/