Home

Events

Retrospektakl 2018

  • Date: May 19, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Centralni magacin Luke BeogradKnezopoljska 3

Velika mi je čast i zadovoljstvo da predstavim projekat pod nazivom RETROSPEKTAKL, verovatno najzanimljiviji konceptualni dogadjaj u 2018.godini kada je u pitanju elektronska muzika.

U subotu 19.maja, u prostoru hangara Luke Beograd, proslaviću 20 godina svoje karijere događajem koji ćemo, nadam se, svi dugo pamtiti.

Pored nesvakidašnjeg povoda za ovaj događaj, njegov koncept je zapravo ono što će ga učiniti različitim u odnosu na sve događaje pre i posle njega.

Te večeri hangar Luke Beograd pretvaramo u veliki vremeplov koji će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno muzičko putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike.

Ovim vremeplovom upravljaću sa još dvadeset (možda čak i trideset) prijatelja koji su zajedno sa mnom obeležili domaću scenu elektronske muzike u poslednjih 20 godina, kao i moje odrastanje i formiranje u profesionalnog DJ-a.

Ovo će istovremeno biti i moj novi rekord u broju izvedenih back2back setova, obzirom da ću to veče na bini provesti 450 minuta (7 i po sati) dok će se pored mene smenjivati moji gosti.

KONCEPT DOGADJAJA

Događaj započinjemo u 1997. a završavamo ga u 2017. godini, pri čemu se svakih 20 minuta smenjuje po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koji su obeležili tu godinu – dakle numere koje svi dobro pamtimo i kojih se svi rado sećamo.

I dok će za stare iskusne klabere ovo biti svojevrtan flash back i evociranje uspomena, za mlade generacije će biti jedinstvena prilika da u jednoj noći prođu sve što su propustili i saznaju kako je elektronska muzika evoluirala u onu kakvom je znamo danas.

Spremite se za neponovljivo muzičko putovanje koje ćemo svi dugo pamtiti, jer ovo svakako nije jedan od rejvova na kakve ste navikli, ovo je RETROSPEKTAKL.

Pratite moju facebook stranicu za sve novosti i informacije u vezi sa dogadjajem!

FB Event Retrospektakl 2018