Home

Events

Protokol presents : Underground Connection Showcase

  • Date: October 19, 2018
  • Time:23:30
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: MintĐušina 7

19. Oktobra svoj Showcase u klubu MINT imace organizacija koja za kratko vreme osvojila postovanje publike i svojih kolega sirom Srbije.

Underground Connection je neformalno udruženje DJ-eva i producenata koje čine dvojac Trips & Tics (VB), CeZ (KV) , Blacksmith (KV) i Aleksandar Koricanac (KV). Spojila ih je ogromna ljubav prema elektronskoj muzici kao i bezrezervna želja da povrate klupsku scenu u svom gradu ali i njegovoj okolini.

Sa zajedničkim radom počinju u martu 2016. godine, organizuju više većih događaja, beleže nastupe na festivalima kao što su Dev9t, Exit, Lovefest, Arsenal fest, i vrlo brzo prerastaju u jednu od najaktivnijih organizacija u našoj zemlji. Svojim kvalitetom ali i veoma iskrenim i direktnim pristupom, kako za DJ pultom tako i van njega, veoma brzo zavređuju poštovanje svojih već priznatih kolega.

Na događajima pod okriljem ove organizacije ali i njihovom rezident Club Escape-u u Kraljevu, kao gosti svoje nastupe beleže: Boža Podunavac, Marko Milosavljević, Dave Angel, Vladimir Aćić aka Avoid, Klaus, Marko Vuković, Bokee, Bojan Vukmirović i Luka Concrete, Filip Xavi, P.S., SMT#nG, Miloš Vujović, Nevena Jeremić, Nikola Vemić, TKNO, Sugar Lobby kao i mnogi lokalni i talentovani izvođači.

LINEUP :
BLACKsmith
Aleksandar Koricanac
Trips & Tics

#followtheprotokol #undergroundconnection #mintbelgrade

FB Event