Home

Events

Mythologia: Kalabrese

  • Date: August 31, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: BARUTANAKalemegdan, donji grad bb

Beat & Blender će vas ovog puta privoleti da na žurci budete duhom, telom i umom a sam Mythologia koncept sada dobija veoma snažnog protagonistu jer će se u zidinama kultne Barutane u petak 31.08.2018. ulogoriti odvažni Kalabrese. Reč je o čoveku koji, spajanjem elektronskog zvuka sa doživljajem prirode i svog ličnog iskustva, praktično formira nove muzičke pravce i tako herojski vodi svoje slušaoce na potpuno nepoznata mesta.
Mythologia žurke su amalgam muzike, igre, rituala i, generalno, kulture karakteristične za ovo podneblje. Sinergija ovih elemenata daje intenzivna iskustva koja idu korak dalje, u odnosu na standardan koncept uživanja u zvucima elektronske muzike, te znaju da potaknu posetioca na jače prisustvo trenutku i na maštovitije shvatanje noćnog provoda.
Ako često i na poslu i kod kuće spontano boravite u ambijentu koji se kroji fantazijom i simbolikom, a pri tome vam prijaju zvuci delikatno izvajanih vokala koje prožimaju elektronske fraze inspirisane bluzom i fankom, izvesno je da će 31.08.2018. Barutana biti vaš tematski park prepun duhovnih rollercoaster-a.
Pored navedenog umetnika, za muzički deo doživljaja će biti zaduženi i domaći artisti.