Home

Events

Marko Louis 14. septembra u Nišu!

  • Date: September 14, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Niš, Srbija
  • Venue: DVORIŠTE UNIVERZITETA-BANOVINAŠumatovačka

Marko Louis 14. septembra u Nišu!

Sve popularniji Balkan – Soul autor Marko Louis ovih dana nastavlja regionalnu koncertnu turneju pod nazivom “BESKRAJ TOUR BY BARCAFFE” svojim samostalnim koncertom, koji će biti održan u petak, 14.Septembra u Nišu, u Dvorištu Univerziteta – Banovini, od 21h.

Nakon rasprodatih koncerata u regionu i uspešnih nastupa na prestižnim festivalima kao što su Exit, Sea dance, Demo Fest, Spancir fest itd, Marko Louis je paralelno krenuo sa snimanjem novog, trećeg studijskog albuma pod nazivom “Euridika”. Izlazak novog albuma očekuje se do kraja ove godine, a pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Marko svoj novi album izdaje za izdavačku kuću Lampshade Media sa kojom je sarađivao i na drugom albumu pod nazivom “Beskraj”. Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” biće objavljen 09.septembra i Marko će je sa svojim bendom premijerno uživo izvesti pred niškom publikom.

Prethodni nastup Marka Louisa u Nišu pamti se kao jedan od najboljih u uvertiri Nišville jazz festivala u programu “Prijatelji Šabanu”, na River stage-u u avgustu 2017. Niški Amfiteatar na keju kraj Nišave je bio popunjen do poslednjeg mesta i publika je u glas pevala Markove pesme.

“Kada sam saznao da ću nastupati pred niškom publikom, nisam znao šta da očekujem. Mogu da priznam da sam tada prvi put shvatio da ljudi i van Beograda slušaju moju muziku i znaju moje tekstove. Posle tog iskustva, jedva čekam 14.septembar, da predstavim Nišlijama i neke nove pesme koje će se naći na novom albumu.” izjavio je Marko Louis.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 500 dinara možete kupiti online u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama u Nišu: Roda Centar – Vizantijski Bulevar br 1 i u TC Forum – Obrenovićeva ulica, br 42. http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2353-marko-louis-14092018-ni-banovina

Foto: Ivan Miladinović

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3SjOuu2VhdW96UZPuExxug

Facebook: http://goo.gl/ZK2QI8

FB Event: https://www.facebook.com/events/2056565651073822/

Twitter: http://goo.gl/5V0vIO

Instagram: http://goo.gl/QC2Ihb

WEB: http://www.markolouis.com