Home

Events

Malo jača sreda

  • Date: April 18, 2018
  • Time:23:55
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: TOXIC BARObilićev venac 16

Bliži nam se najjača sreda u Beogradu, zatvaramo sezonu Toxic bara u velikom stilu!
Tura na relaciji Dorćol // Nula Pet – Stari Grad // Toxic.

Za pultom će se naći dva ozbiljna i dobro poznata momka Marko Vuković i MarkPanic po prvi put u specijalnom b2b izdanju. Ponesite udobnu obuću za ples i dobro raspoloženje jer ćete biti žestoko provozani kroz fuziju kvalitetnih elektronskih zvukova!

Malo jaču sredu startujemo od 20h u Nula Pet baru, nakon čega se selimo u Toxic bar od 00h!

Marko Vuković je svoje interesovanje prema elektronskoj muzici pokazao je još davne 1993. godine, sa otvaranjem legedarnog kluba „Industrija“ u Beogradu. Sakupljajući znanja i tehniku od drugih DJ-eva iz tog perioda, upustio se u DJ vode 1999. godine. DJ pult je delio i sa zvezdama kao što su Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Claude Von Stroke, Eelke Kleijn, Pole Folder, Fine Taste, Yousef, Greed, Ladytron, Eddie ‘Evil’ Richards, Liz Edwards, John Silva, Boris Brejcha…

Marko Panić svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je na velikim festivalima u Srbiji i regionu a trenutno je rezident u dva beogradska kluba.

Dođite da vidite da li svaki Marko radi naopako
Ulaz: 200 rsd

FB Event Malo jača sreda // Marko Vuković b2b MarkPanic

Info: +381 64 0077711
www.facebook.com/ToxicBarOfficial
www.instagram.com/toxic_bar