Home

Events

LOGIN / Miloš Vujović / 23. februar / K9 Station

  • Date: February 23, 2019
  • Time:21:00
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Venue: K9 StationDimitrija Bugarskog 12A

LOGIN vam predstavlja :

Već dobro poznata lokacija u Novom Sadu, K9 Station, u subotu, 23. Februara, poželeće dobrodošlicu svim ljubiteljima elektonske muzike uz fantastičan provod za koji će se pobrinuti daleko poznat :

Miloš Vujović
Reload Rec / Reload Black / Tauten / Atonal Records

Član Tauten familije, Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba “Štab Pogon” u Pančevu, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Reload Records, Reload Black, Tauten, Sabotage Records, In Deep’n’Dance i Atonal Records.

Links:
https://www.beatport.com/artist/milos-vujovic/470794
http://www.facebook.com/djmilosvujovic
http://www.soundcloud.com/milosvujovic
https://www.mixcloud.com/milosvujovic/
https://www.instagram.com/milos_vujovic/
http://youtube.com/user/Exileus

Prva u nizu Login žurki doneće od samog početka u Novi Sad jedinstveni elektronski vajb kombinacije muzičkih žanrova poput techno,tech-house i progressive house.

Ova premijerna žurka, sa početkom u 21h, imaće tu čast da vam predstavi i ostale talentovane mlade umetnike i izvodjače elektronske muzike koji žele da vam pokažu svoja umeća i naprave provod koji ćete sigurno pamtiti.

Više informacija uskoro…