Home

Events

Koncert Bitipatibi

  • Date: May 5, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Klub 20/44Ušće Bb

Koncert grupe BITIPATIBI – 5 maj / 21-23:30 h

Beogradski shoegaze/dream pop bend ima jedan od najboljih albuma u regionu za 2017. godinu, “Lešnici Divlji 2”. Ove godine su svirali u Sarajevu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Rijeci, Koperu, Pazinu, Zagrebu, Novom Sadu , Kragujevcu i Pančevu . Sada se vraćaju na brod, gde su pre par godina snimili audio-video live za nekoliko pesama i dočarali atmosferu broda. Publika će imati priliku da čuje pesme koje će se naći na trećem albumu, u intimnijem prostoru, u klubu Klub 20/44 , jednom od najboljih klubova u svetu ovog tipa.

Bitipatibi neopsihodeličnim zvukom i intimnim, emotivnim tekstovima opisuje atmosferu na sebi svojstven, gotovo mjesečarski način.

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje su kao frontmenke istaknute ispred četvorice vrsnih muzičara. Harizmatično stojeći iznad klavijatura hipnotiše zavodljivim vokalom i rastapa talasima svog Rolanda, ravnopravno praćena igrom gitara, ritam sekcijom i saksofonom, vodeći nas negde gde niko drugi ne može.

Album se može poslušati na sledećem linku:
www.bitipatibiband.bandcamp.com

Members:
Una Gašić – vocal, keyboards
Dušan Petrović – baritone saxophone
Todor Živković – guitar
Srđan Popov – bas guitar
Ernest Džananović – drums

Karte su u pretprodaji od četvrtka, 26.05. , u restoranu Gastro Bar 20/44, Skadarska 40 b, po ceni od 500 rsd. Na dan koncerta 700 rsd

Ovog puta koncert pocinje tacno u pola 10, u svrhu promocije novog singla Pola deset

FB Event Koncert Bitipatibi / Klub 20/44