Home

Events

Huawei Black & White

  • Date: December 22, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Stark ArenaBulevar Arsenija Čarnojevića 58

Dobro došli na žurku godine! 🎉🎆

Nakon predstavljanja Huawei Mate 20 Pro telefona, uređaja koji je postavio nove standarde u industriji, za završnicu uspešne godine odlučili smo da obradujemo sve svoje verne potrošače na potpuno drugačiji način – jedinstvenom Huawei Mate Black&White žurkom!

🎟️ Besplatan ulaz za #Huawei korisnike! Preuzmi kartu na huaweimate.rs

Nastupaju:

🔊 W&W
Zarazni, buntovni, eksplozivni!
Kao DJ sastav, trenutno su na 14. mestu DJ Mag Top 100 liste, a takođe dominiraju klubovima i festivalima širom sveta. Spajajući različite stilove, W&W kombinuje intenzivne, ali u isto vreme i melodične elemente trans zvuka sa sirovim zvukom elektra i progresiv hausa kako bi stvorili svoj jedinstveni i prepoznatljivi izraz.

🔊 Paul Van Dyk
Sa rasprodatim nastupima u svakom dance muzičkom gradu na planeti, Paul van Dyk je dostigao svetske rekorde, zadobio legije obožavatelja i bio dobitnik brojnih nagrada. Poznat je po tome što 16 puta svake godine kruži globusom i zabavlja preko 3 miliona ljubitelja muzike. Sa preko 150 nastupa godišnje, Paul 2 meseca godišnje provede u vazduhu!

🔊 Sandy Rivera
Rivera je poznat po svom opširnom talentu i mogućnosti da inkorporira veliki niz stilistički različitih uticaja u svoju muziku. Elementi iz soul, funk, disko, tehno i pop muzike, i sve između nalazi harmonično mesto na njegovim pločama. Riverina kreativnost i dar za stvaranje vanvremenskih haus izraza ga je smestila u ligu za sebe.

🔊 Girl Panic
Aleksandra Duende i Sonja Pavlica odlikuju se jedinstvenom energijom i posvećenošću kombinovanom sa puno truda i talenta za muziku i nastup. Girl Panic predstavljaju nezaustavljivu silu čije nastupe ne želite da propustite i čine obaveznu destinaciju na mapi Beogradskog noćnog života.