Home

Events

Horkestar

  • Date: April 14, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: BožidaracRadoslava Grujića 3

Ove subote u Božidarcu uokviru serijala Vračar Rocks nastupiće Horkestar, Hrabri Krojač i Bulevar Vodenih Mozaika.

Horkestar je alternativni aktivistički hor i bend iz Beograda. Postoje 18 godina i neguju ideju da grupa ljudi – pesmom – može preneti jaču poruku nego bilo koji pojedinac. Horkestar je inicijator međunarodnog Festivala aktivističkih horova “Svi u glas”. Ove godine Festival se održava u Zagrebu 21 – 22.4. Pred put u Zagreb, ovaj sastav će pred publikom u Božidarcu izvesti deo svog standardnog repertoara ali i neke nove pesme. U procesu su finiširanja albuma koji će im biti objavljen u Japanu i Srbiji.

Hrabri Krojač je Pop/Rock/Funk bend iz Beograda, osnovan 2011. godine sa EP-jem iza sebe i albumom pred sobom. Cilj im je da ljude pokrenu na ples, razmišljanje i zbližavanje.

Beogradski bend Bulevar vodenih mozaika je nastao sredinom 2010 godine, sa ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji. U zanimljivom nazivu benda krije se upravo ono o čemu njegovi članovi pričaju sa nama: o prolaznosti, traženjima, nadanjima, pritiscima, ćutanjima … o svemu onome što čini nas i o čemu piše život. U pojedinim pesmama osvrću se na mutnu prošlost, i kao odgovor na nadolazeću plimu negativne energije, skoro proročanski najavljuju pomeranja u društvenom i socijalnom smislu u budućnosti.

Karte se mogu kupiti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara koliko će koštati in a ulazu na concert.

Horkestar, Hrabri Krojač & BVM – Božidarac 14/04/18 Vračar Rocks