Home

Events

FAM Anniversary / 01012k19

  • Date: January 1, 2019
  • Time:22:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: DrugstoreBulevar Despota Stefana 115

Ne znamo kako da počnemo i kako da vam se zahvalimo na voznji koju ste nam priredili ovih godinu dana koliko smo tu. Malo je reći da je familija porasla i jebeno izdominirala scenu. Od nastupa na većim festivalima do onih najmanjih događaja kao što je lagani flex pokazali ste nam neizmernu ljubav i podršku. Verujte nam na reč ovo je tek početak, ne planiramo da stanemo i u novu godinu ulazimo kao bogovi, spremili smo bez sumnje najveće okupljanje trenutno najjačih ekipa u zemlji a i šire. Malo je reći! NISTE SPREMNI!

——————————————————————————————-

VATRA 🔥🔥🔥

Vatra je prva trap žurka na ovim prostorima koja traje vec skoro 8 godina i za to vreme je ugostila veliki broj izvodjaca od lokalnih i regionalnih pa do svetski poznatih imena kao što su Araab Muzik ili Just Blaze. Od malih klubova za par stotina, letos su na Exitu došli do drugog nastupa na Main Stage-u i to pred oko 20 hiljada ljudi kao warm up Migosima. Uvek sveža i aktuelna selekcija je ono što cete dobiti na najvrelijoj žurci u Beogradu.

CAKE 🎂🎂🎂

Cake Beats je novosadska ogranizacija koja se već 3.5 godine bavi selekcijom i predstavljanjem najmodernijih tendencija u savremenoj hip hop muzici kao i promocijom lifestyle-a koji je prati.
Kroz istoimeni serijal žurki, gostovanja i sopstvene bine na Exit festivalu,
CAKE pruža sopstvenu viziju o ovoj subkulturi, do skoro zapostavljenoj u našem regionu,
a koja posle skoro 40 godina od svog zaceca cini današnji mejnstrim nezamislivim.

HIDDEN BG 👻👻👻

Hidden Bg je gradski kolektiv poznat po žurkama u kući na više ne tako skrivenoj lokaciji. svoje večeri pravili su u beogradskim, ali i novosadskim klubovima, a sa timom kišobrana realizovali dolazak aktuelnih muzičara kao što su baltra i photay. jedna od većih njihovih žurki bila je i sa famovcima letos u barutani.

SONJA SAJZOR ♥

Sonja Sajzor je organizatorka žurki, Dj i vizuelna umetnica. Na beogradskoj sceni je prisutna 9 godina kroz umetničku fotografiju i performans. Pre 4 godine, svoj fokus preusmerava na žurke i DJing. Kraljica podzemlja i maćeha andergraunda. Uska u struku i lomi u kuku. Donosi vatrenu energiju kojom soli RnB i Alt HipHop hitove koje bira.

PALACE 🏰🏰🏰

Palace je kolektiv iz Novog Sada koji je za nepunih godinu dana sa svojim autentičnim zvukom, zurkama i atmosferom postao jedan od vodećih trep kolektiva iz Novog Sada i okoline.
Čine ga PurpRose i Batana, koji svojim prepoznatljivim setovim ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

TRAPLES 🔨🔨🔨

TRAPLES (RI) – je kolektiv iz Rijeke kojeg čine DJ-evi SHmmY i YUNG BESSI. Svoj istoimeni serijal evenata kojim su preplavili Rijeku fresh zvukom su započeli prošle godine u Klub.-u, te ga nastavili u riječkom klubu Palach gdje su ugostili razne izvođace sa regionalne scene. S početkom 2. Sezone Traples se seli u Crkvu gdje bilježe epizode sa FAM-om i KUKU$-om.
Do sada ste ih mogli čuti na gostovanjima na Trapez-u, In Da Klub-u, Samo Kaosu, u Pogonu Kulture, u Opatiji itd.
Od festivala ste ih mogli uhvatiti na Student Day Festivalu, na ovogodišnjim Graffitima na Gradele i na Thru The Bushes-u.

UN PADRE B2B MENE 💎💎💎

Stoje iza labela TOZLA i pioniri su tog zvuka na Balkanu. Dinamični house, tech house sa mešavinom hiphopa.
U prevodu ga možemo nazvati nekim modernim hip house-om, gde se mogu čuti i primese trapa.

RNDMSLV 🎮🎮🎮

Rndmslv ekipa je sacinjena od 6 članova koji su duži niz godina usko povezani sa svim bitnijim dešavanjima u gradu.
Mladi i perpektivni momci koji se bave produkcijom,dj-ingom i organizacijom žurki, odlučuju da se udruže i naprave kolektiv koji će prvenstveno biti zadužen za nekomercijalnu
kvalitetnu house muziku.

Pretprodaja karata:

Craft Room Berlin Monroe (Cetinjska 15)
Svaki dan od 17h do 00h.
Po ceni od 400 RSD do 15 decembra
Količine su ograničene!

#bebajenapunilagodinudana
#familijaraste
#Nistespremni

——————————————————————————————-

FB Event