Home

Events

Darin Epsilon w/ Nick Muir

  • Date: May 26, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KalemegdanKalemegdan Gornji grad

Jednom prilikom, naš redovan gost na dešavanjima rekao nam je: “vaša organizacija se pojavila da ispravi krive Drine”.

Naš cilj je pre svega da uradimo nešto na šta su mnogi u Srbiji zaboravili. Želimo da vratimo Progressive House, House i ostale kvalitetne, ali i lagane beat-ove na ove prostore kako bi i onaj ‘drugi deo’ publike bio inspirisan noćnim životom. U njihovo ime vam predstavljamo Svetske legende Darin Epsilona i Nick Muira koji će nastupiti na našem prvom Open Air dogadjaju uz podršku Audiostorm a & Migazz-a 🙂

Darin Epsilon

Internacionalno priznati DJ, producent, radio domaćin I vlasnik etiketa, Darin Epsilon često se naziva liderom underground plesne muzičke scene. Njegov podcast na Perspective radio show-u svakog meseca dostiše desetine hiljada slušalaca. Osnovao je svoj Perspectives Digital record label u Novembru 2010. godine kao produžetak Brenda, dodatno učvrscujući svoj uticaj I prisustvo u globalnoj plesnoj zajednici. 2016. godine nominovan je za ‘’Best Progressive House Artist-a’’ na godišnjoj Beatport selekciji, a 2011. godine John Digweed ga je proglasio jednim od pobednika na njegovom DJ takmičenju pod projektom Bedrock i Ableton Live izdavačkih kuća.

Do sada, Darin je objavio muziku za mnoge najbolje label-e poput Sudbeat, Global Underground, Renaissance, Hope Recordings, microCastle, Selador, Einmusika, i Parquet Recordings. Njegove produkcije su ušle u Beatport-ove top 100 liste više puta I predstavljene su u kompilacijama Nick Warren-a, Hernan Cattaneo-a, Armin van Buuren-a, Markus Schulz-a, Paul Oakenfold-a, i Max Graham-a.

Ostvario je saradnju sa Hernan Cattaneo-m, Robert Babicz-om, Betoko m, John Graham-om aka Quivver, Matt Lange-om, Matthew Dekay-om, Cid Inc-om, Omid 16B (S.O.S.), Chris Fortier-om kao I mnogim drugima.

Kao talentovani student muzike od ranog uzrasta, nekadašnji zaposleni u record shop-u I bivši direktor radijske stanice koledza, Darin izvlači inspiraciju iz njegovog gotovo enciklopedijskog znanja I velike ljubavi prema elektronskoj muzici. On navodi razne važne uticaje u protekloj deceniji, od ranijih albuma Leftfield i Future Sound of London, do legendarne Global Underground serije kompilacija, preko čulnih zvukova Paul Oakenfold-a oko 1999, do Sasha-ine & Digweed-ove Delta Heavy turneje 2002. godine.

Ako ste ikada bili u publici da biste uhvatili jedan od njegovih live setova, onda znate njegove veštine za DJ pultom. Njegove milje u letu konstantno rastu uz redovne turneje širom sveta. On je elektrifikovao publiku širom SAD-a, kao I desetine zemalja na 6 kontinenata.

Tokom godina je podelio pažnju mnogim zvezdama elektronske scene poput Hernan Cattaneo-a, John Digweed-a, Sasha-e, James Zabiela-e, Above & Beyond I drugima. Bio je glavni promoter Severne Amerike čak na 7 najvećih svetskih festivala, a pozvan je da nastupa I na ADE, UMF, Burning Man, BPM I South by Southwest festivalu.

Bilo bi glupo reći da su njegova dostignuća ograničena klupskim nastupima. Globalni brendovi kao što su MTV, American DJ, American Audio, Elation Professional I Global Truss su ga pozvali da obezbede zvučni zapis njihovih video spotova. Njegova muzika se takodje može naći u dva filma, postavljajući ga u malu kategoriju producenata koji su ikada osvanuli na velikom ekranu.

Sa napornim radom, strašću posvećenošću svojoj umetnosti I podrškom najtraženijih imena u industriji, ovaj Čikago je obavio LA transplataciju kako bi dokazao da je ovo samo početak jedne dugačke I perspektivne karijere.

www.facebook.com/darinepsilonofficial
www.pro.beatport.com/artist/darin-epsilon/31025
http://www.instagram.com/darinepsilon

Nick Muir

Nick Muir je muzičar, kompozitor i producent elektronske muzike. Najpoznatiji je kao polovina proizvodnog tima Bedrock, koji se sastoji od njega i Johna Digweed-a, iako je ustvari imao značajan uspeh kao umetnik sam po sebi.

Njegova karijera može se grubo podeliti na dva dela. Tokom 80-ih godina svirao klavir / klavijature sa raznim umetnicima uključujući Take That, Fire Nekt Time i The Men They Couldn’t Hang. Takođe je radio u Francuskoj sa rock pevačem Johnny Hallyday-om i Herbert Leonard-om. Tokom svog vremena sa punk-folk outfitom The Men They Can not Hang, upoznao je producenta Pat Collier-a (Wonderstuff, Primal Scream), koji mu je ponudio prostor za rad u svom studiju Greenhouse. On je postavio programsku sobu i uključio se u nastupajuću rave scenu koja je rasla u Velikoj Britaniji krajem 80-ih i početkom 90-ih. Objavio je nekoliko solo singlova / EP pod različitim imenima pre nego što je upoznao John Digweed-a koji je tada bio mladi predstojeći DJ koji upravo počinje da se probija.

Zajedno su počeli da pišu i remiksuju klupske pesme pod imenom Bedrock. Nije bilo dugo u njihovom udruživanju da su napisali i snimili stazu ‘For What You Dream Of’, koji se pojavljivao na prvobitnoj kompilaciji “Renaissance – The Mix Collection” zajedno sa John-om i Sasha-om, DJ-om koji je postigao kultni status i značajan nastavak kroz svoj rad u čuvenom Mančesterovom noćnom klubu Hacienda. Pesma je takođe korišćena na klupskoj sceni filma Trainspotting i uključena je u izuzetno uspešan album sa snimanja filma. Uglavnom se smatra kao klasična himna kluba i pomogla je da se definiše žanr koji bi postao poznat kao Progressive House.

Tokom devedesetih, Muir je bio uključen uglavnom u pisanje i remikovanje klupskih pesama samog sebe, sa John Digweed-om kao Bedrock-om i drugim saradnicima. Njegov singl “Rock Star” pod imenom Marshall Stax je ušao u karijeru u Velikoj Britaniji i koristio se kao tematska muzika za nagrade The Brit Brit Awards za tu godinu. Bedrock je napravio nekoliko singlova koji su se pojavili na britanskim listovima uključujući “Heaven Scent” i “Voices”. Njihova muzika se obično koristila na filmu i televiziji, a napisali su i snimili nekoliko rezultata za film uključujući Stark Raving Mad i Spider-Man: The Nev Animated Serija koja je poslednji osvojila nagradu Dancestar u SAD za “najbolju upotrebu muzike u TV emisiji” 2004. godine.

Muir je sada izuzetno aktivan i tražio je pisca i producenta oba klupska miksa i muzičkih numera.

https://www.facebook.com/nickmuirmusic/
https://www.instagram.com/nickmuirmusic/?hl=en

Ovaj dogadjaj upotpuniće nadaleko poznati i omiljeni Balkanski producent i DJ iz Crne Gore, Audiostorm uz Progressive poslastičara iz Subotice, Migazz

www.facebook.com/audiostormmusic/

TICKETS:

www.ddtickets.rs/
www.winwin.rs/

TICKETS PRICE:

PRESALE: Regular 790 RSD, VIP 1090 RSD

PROMO: Regular 1090 RSD, VIP 1390 RSD

REGULAR: Regular 1390 RSD, VIP 1690 RSD

FB Event Darin Epsilon w/ Nick Muir • 26. Maj 2018