Home

Events

BombOn! Every Friday

  • Date: November 23, 2018
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: DotFrancuska 6

Petak u DOTu u sezoni 2018/19 će biti sladak i bombastičan jer nam BOMBON! žurke donose dinamični mix hitova i klasika ili, jednostavno, BOMBI plesne, odnosno party muzike od kraja ’70ih do danas.
Za muziku je zadužena jedina ekipa na prostoru bivše SFRJ koja gaji mash up block party koncept DJ seta – DJ BKO za DJ opremom i Bege Fank na mikrofonu (ili čak i zajedno kao 2 DJa) – i stvara dinamične setove u kojima se zarazni ritmovi i gruvovi, refreni i melodije klasika i savremenih hitova plesne muzike brzo smenjuju dovodeći žurku do usijanja uz razne DJ i MC začine!!!
Koncept koji je od početka 2013. do kraja 2017. bio poznat pod imenom БЕГЕФАНК ŽURKA i koji je zapalio Beograd krenuvši od rezidenture u klubu Mint, preko uspostavljanja brenda u klubu KPTM, da bi zatim osvojio i ostale beogradske klubove (Zappa Barka, Monsun, Povetarac, Square…), a onda i mnoge regionalne, pa čak i evropske party centre (npr. Club Hamburg 2015. i 2016.), ove zime će pod imenom BOMBON! predstavljati najbolje od plesne muzike u najeksplozivnijem mixu i uz podršku savršenog ozvučenja kluba DOT.

Telefon za rezervacije: 0693682582

FB Event