Home

Events

Bolesna Štenad – Beograd – Pakao

  • Date: October 26, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: SubBeerni CentarCetinjska 15.

Konačno veliki samostalni cert Bolesne Štenadi 26. oktobra!!! SUBerimo se, pa se oduzmimo. Svirka sa Afterom blistava poput novogodišnjih ukrasa na ulicama tvog grada. Za sve iz Pakla organizovan prevoz kući, specijalna linija (čuj linija) Beograd – Bolesna Štenad – Pakao!!

Ulaznice: Sikarica i FELIX Shop, TC Sremska – cena 500 dinara
Zbog rasta BDP-a, ulaznice će na veče koncerta, na ulazu u SubBeerni Centar, koštati 700 dinara.

***

VOŽNJA NA LINIJI SUBBEERNI CENTAR – BOLESNA ŠTENAD – PAKAO

Beograđane su odlučili da saberu, pa da ih odmah potom i oduzmu, i to sve na liniji kojom prestoničku publiku voze svega jednom godišnje.

Bolesna Štenad održaće veliki beogradski koncert u SubBeernom centru 26. oktobra sa početkom u 21h.

,,Otkažite sve obaveze za petak i obucite svoje najseksi odelo”, poručuje Aleksandar Marković Lama, alfa Štene, misleći napetak, 26. oktobar, koji već opisuje kao ,,blistavu poput novogodišnjih ukrasa na ulicama Beograda”.

Veliki beogradski koncert Bolesne Štenadi najavljen je kao vožnja linijom SubBeerni Centar – Bolesna Štenad – Pakao. Egzotiku krajnje destinacije moći će da dožive samo oni koji posete podzemlje Cetinjske ulice 26. oktobra, jer sa Bolesnom Štenadi se nikad ne zna…

Jedino što je sigurno jeste da će sa njima scenu te večeri da podele bendovi NAVY ne obećava (BG) i Divlje Svinje (NS) i da je pretprodajna cena ulaznica 500 dinara.

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).