Home

Events

Ana Avramov: koncertna promocija albuma Open Heart

  • Date: November 15, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Kulturni centar GRADBraće Krsmanović 4

15. novembra u KC Gradu Ana Avramov će sa bendom i gostima promovisati novi EP album prvenac “Open Heart”.

Ana Avramov i njen bend čine: Vukašin Đelić (Halftones, Dol) na gitari, Milos Pajagić (Dol) na bas gitari i Dragan Jovanović (Nežni Dalibor, Dol) na bubnjevima.

Koncert će upotpuniti i gosti Lola Miković (Vin Triste, Stepa) i Ivana Smolović Ika (On Tour) + gosti iznenadjenja, a za afterparty biće zaduženi Papi & Psychedelic DJ duo iz Zrenjanina koji će vrteti pažljivo izabrane vinyl-e psihodeličnog rok’en’rol-a i synth, britpopa 90ih.
Ana Avramov je umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina čiji se muzički stil kreće unutar koordinata dream pop-a i ravničarske melanholije njenog kontra-alt vokala. U maju je izbacila novi singl “Autumn thrills” sa predstojećeg albuma “Open Heart” koji će na jesen izdati Kontra records.

Spot za Autumn thrills izašao je u julu 2018, posle čega je Ana objavila singlove Intro (Sunny side up) i Open Heart akustik.

Solo projekat Ane Avramov je prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa. Ana Avramov je pre svog solo rada bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda “In Absentias”, a pojedine pesme sa albuma Open Heart snimili su i članovi tog benda (Nikola Marković, Stefan Pejatović, Bojan Lalović).

Anina muzika sadrži i elemente shoegaze-a, indie uticaja i psihodelije unutar jednog intimnog i tanano obojenog sveta koji ispunjava njen ogoljen i dubok vokal.

Anina muzika je hiponotično ponavljanje sa razlikom, jednostavnost izraza koji se traži i nalazi u ogoljenom proživaljavanju svih nijansi osećaja i osećanja utisnutih u njenu muziku.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 300 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena karte biti 400 dinara .

https://www.facebook.com/anaavramovofficial/
https://anaavramov.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/in-absentias
https://www.youtube.com/channel/UCZYS5rkzorYTI0PAX7xrL5w?view_as=subscriber
https://www.deezer.com/us/artist/9013674
https://www.instagram.com/ana_avramov/
www. anaavramov.com