Home

Žurka

Locomatica

No Comments

Locomatica je domaći techno producent čiju muziku prati i podržava svetska techno scena i imena medju kojima su Adam Beyer, Ben Klock, DVS1, Ben Sims, Laurent Garnier.
Vlasnik je etikete LCMTC koju je pokrenuo 2010. godine sa najboljim prijateljem Blaukoma-om.
Najveći broj njegovih izdanja se nalazi upravo na vlastitoj etiketi, ali je ujedno i prvi producent iz Srbije (zajedno sa Blaukoma-om) koji je potpisao za Drumcode čiji je vlasnik Adam Beyer.
S obzirom na to da nije puno puta ugošćen od strane domaćih klubova, idealna je prilika da dodjete i poslušate ga 23.02.2019. u klubu Galaksija u Pančevu. Za pultom drustvo ce mu praviti DJ podrska iz Beograda: Ilegal (ilegalno.com) i Mina Poznanovic.

Betomeng

No Comments

BetomengIvica Ljubić, od svoje 19. godine se bavi didžejingom, nastupao je širom Srbije i potpuno je posvećen ovoj sferi života. Zanimaju ga različiti aspekti muzike i njen razvoj tokom istorije. U setovima se nikada rigidno ne pridržava jednog muzičkog žanra, tamo se mogu čuti trake u rasponu od house-a do techno-a sa svim podžanrovima i izletima iz istih. U njegovim setovima najvažnija je dinamika.

Prudružite se Ivici na ovom putovanju, jer je All Night format najbolji poligon da pokaže svu raskoš svog muzičkog opsega, a vama da u njemu uživate. Srećan put! 🙂

Music Reactions
https://musicreactions.com/
https://soundcloud.com/musicreactions

http://betomeng.com/
https://www.facebook.com/betomengmusic/
https://soundcloud.com/betomeng
https://www.mixcloud.com/Betomeng/
https://www.youtube.com/user/BetomengLegoman

Filip Xavi at club Garage

No Comments

📢”Garage Club”📢
Ugao Cara Lazara i glavne ulice!!!

🔹🔸🔷 Filip Xavi 🔷🔸🔹

🔹🔸🔷 Rèdacs 🔷🔸🔹
🔹🔸🔷 Razbibriga 🔷🔸🔹

FILIP XAVI ( Drugstore) Belgrade
Coming from Belgrade Serbia, Filip Xavi is recognized as one of the pillars of the local contemporary techno scene and resident dj of Belgrade’s Drugstore. As a rebel against genre confinements he was always attracted to the timeless techno archetype, manipulation of time, abstract layers of sound and space wich are carried by the power of drums.
His music has been published on various labels : Dynamic Reflection, Subsist, Sonntag Morgen, Decoder Recordings ect. His debut vinyl for Sonntag Morgen in (2015) ( including Dasha Rush remix) and most recent output “Drone Behavior” EP on Decoder Recordings (2017) – both received notable support from the main players on the techno
circuit.
As Drugstore’s resident since 2013 he curated over 40 events and played alongside
names such as:
Rodhad, DVS1, Dasha Rush, Surgeon, Oscar Mulero, Phase, Dimi Angelis, Ancient Methods ,Shifted, Stanislav Tolkachev, Adam X, Elektrabel, Tommy Four Seven, Blawan, Developer, Vril, Jeroen Search, Abdulla Rashim, Inigo Kennedy, Bas Mooy, Kangding Ray, Pfirter …
These sequences of events led to invitations to Berlin’s iconic Tresor club (August 2014 and November 2015).
Filip continues to pursue his vision of taking the audience into uncharted territories of rhythm and sound, as he fills the dancefloor with mystique and suspense on a path to catharsis.

Subota 23.02.2019.

– 300din do 1:30, posle 400din
– Start 23 30h
– End 6h

Banda Panda / Chorbika / As Smooth As / Bråk @Kc Grad

No Comments

Lineup:
– – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – –
Banda Panda
https://soundcloud.com/banda-panda

As Smooth As
https://soundcloud.com/assmoothasas

Чорбика / Chorbika
https://soundcloud.com/chorbika

brÅk
https://soundcloud.com/brok011
– – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – –
capacity is limited to 200 souls
more info soon…

Music Reactions presents Pablo Diskko (NL)

No Comments

“Every saint has a past, and every sinner has a future.”
– Oscar Wilde

Music Reactions crew is back in Kulturni centar GRAD! On March 15th their guest will be talented HIS DARK Elements aficionado – pablo diskko. His latest EP with DISSOLUTE has featured on distinguished platforms, such as NTS Radio, IFM and DJ MAG JAPAN while Pablo’s collective is putting on events in under-the-radar locations around Amsterdam, and most recently in Berlin.

Pavlos Karathanos is the face behind the moniker Pablo Diskko, this sinner is coming from a small city in Greece. Now based in Amsterdam, he is known for his unrelenting and hypnotizing sets, fluidly merging everything from mutant techno, obscure house, acid, to left field experimental, and rare disco. For eight years he has shared the night with guests like Interstellar Funk, Florian Kupfer, Steffi, pioneers Juan Atkins and Robert Hood, Veronica Vasicka, Tim Sweeney, Vakula, Das Ding, Dollkraut, and Tama Sumo.

On the night in question you’ll also have the chance to hear two of domestic sinners – talented Чорбика / Chorbika and our own RAR.

Stay tuned for tickets info.

Dada Selectah • Štab Pogon

No Comments

Dadine početke vezujemo za drum ‘n’ bass, s kog je prešla na dancehall i Jamaica style. Danas radi hip hop i rnb žurke, ali povremeno odsvira i funky house set! 💪
U di-džejing je ušla spontano i za sebe kaže da je pre svega ljubiteljka muzike. Ne ograničava se žanrom i obećava zabavu.

Deep, funky, soulful, disco ~ house i tech house u subotu, 16. februara, u Štabu Pogon! Vidimo se.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara.

Marko Vukovic Feat. Cyberphunk

No Comments

U petak 15. februara u klubu Secret gostuje Marko Vuković, sigurno jedan od najboljih za DJ pultom u našem regionu.
Rođen 1976. godine u Beogradu, svoje interesovanje prema elektronskoj muzici pokazao je još davne 1994. godine, sa otvaranjem legedarnog kluba „Industria“ u Beogradu. Sakupljajući znanja i tehniku od drugih DJ-eva iz tog perioda, upustio se u DJ vode 1999. godine. Krajem 2002. godine, upoznaje DJ Chodu, koji je u to vreme bio vlasnik prodavnice ploča „Groove Inn“ u Beogradu, i sa njim, i DJ Mandarinom, osniva organizaciju GROOVE INN. Radeći u prodavnici ploca, i svakodnevnim višesatnim vežbanjem na gramofonima, stekao je zavidnu tehniku miksanja ploča i otkrio sve mogućnosti DJ miksete.
Svoju prvu rezidenturu dobio je 2003. godine u klubu Mamolo, i uspešno je bio rezident tri sezone sada već legedarnog utorka u Mamolu, koliko je i radio taj klub. Kroz taj utorak u Mamolu su prošli brojni domaći DJ-evi, kako već afirmisani, tako i neafirmisani mladi DJ-evi, što je i bio koncept utorka u Mamolu, pružanje šansi mladim i neotkrivenim talentima. Pored rezidenture u Mamolu bio je rezident DJ u klubovima Cvijeta, Energija i Andergraund gde je bio menadžer jednu sezonu.
Pored nastupa u svim priznatim klubovima Beograda i gostovanjima u gradovima sirom Srbije i u inostranstvu, nastupao je i na festivalima “EXIT” na širom sveta poznatoj DANCE ARENI, “Sea Dance Festival”, “Fresh Wave”, “SHARE”, “Ovo je moj grad”, “Beer Fest”, “Love Fest”, “BLEF”…Takođe nastupao je na prvom MTV Adria Movies Awards 2011 u Beogradu. Učestvovao je 2007. godine na “TECHNOLOGY – The best DJ annual awards”, gde je proglašen za najboljeg domaćeg DJ-a u 2007. godini. DJ pult je delio i sa zvezdama kao sto su Martin Buttrich, Matthias Tanzmann, Davide Squillace, Oliver Huntmann, Victor Ruiz, Boris Brejcha, Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Anja Schneider, Rodriguez Jr., Emanuel Satie, Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn,
Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann…
Krajem 2007. godine počinje da se bavi produkcijom sopstvene muzike, da bi u decembru 2008. godine u saradnji sa Audionovom izdao svoje prvo izdanje “WHISTLIN’ BUG” za Rezonant etiketu, a posle toga su usledila jos brojna izdanja medju kojima i “Potent Substance” za nemački label Vi Tva Records, zatim “Donde”, Ikebana”, “Thisplay”, kao i remixi za razne izvodjače. 2010. godine napravio je muziku za nagrađenu kolekciju dizajnerke Ivane Pilje na Belgrade Fashion Week, a ta saradnja se nastavila i 2012. godine kada je ponovo pravio muziku za njenu novu kolekciju koju je izlagala na 2012. Belgrade Fashion Week, kao i u Londonu iste te godine. 2015 godine radio je muziku za kolekciju Marka Mitanovskog koja je imala svetsku premijeru na London Fashion Week. Takođe je i deo projeka “SillyHeadz” kada zajedno nastupa sa DJ Bokee-jem iz Kinetic Vibe kao back to back dvojac.
Muziku koju pušta ne voli da svrsta u neki odredjeni pravac. Osnova svega je house muzika sa masovnim zvukom koji ima elemente techna, minimala i deep-a. Poznat je po dinamičnom miksu i tehnici miksanja, kao i svojoj komunikaciji sa publikom za vreme DJ seta.
„Najbitniji mi je feedback od publike. Ne volim kada DJ ne obraća pažnju na publiku. Mi smo ipak tu ih zabavimo, i da im prezentujemo našu muziku u najboljem svetlu. Ako je feedback i kontakt sa publikom dobar, žurka ne može da bude loša.“

Miksevi i pesme: www.soundcloud.com/djmarkovukovic
Facebook page: www.facebook.com/markovukovicdj
Izdanja: http://classic.beatport.com/artist/marko-vukovic/96059

Ulaz do ponoći biće 150 din, a kasnije 250 din.
more info soon: http://cyberphunk.net/

Tribe Nation at Hype / 14.02 powered by Be-at-tv

No Comments

U četvrtak 14. februara u klubu HYPE biće održana TRIBE NATION žurka!
Po uzoru na žurke koje Black Coffee, Solomun i Guy Gerber organizuju širom sveta priredićemo vam jedinstveno i ekskluzivno muzičko iskustvo, na najvišem produkcijskom nivou i odvesti vas u magičan svet opsesivnih Afro House i progressive beatova!

Dva naša proslavljena producenta i DJ-a: Space Motion i Danijel Čehranov aka Last95 bice zaduženi za muziku ove večeri.

Ono što izdvaja ovu žurku od svih ostalih je saradnja sa najpoznatijom striming platformom u svetu elektronske muzike – BE-AT.TV iz Londona. BE-AT.TV strimuje i dokumentuje najbolje svetske zurke i festivale u najboljem audio i video kvalitetu, a neki od dogadjaja sa kojima saradjuju su Sensation, Tomorrowland, Space, Exit, BPM, Miami Music Week, WMC… ��

Žurka ce biti emitovana uživo, svetskom auditorijumu i milionima subscribera BE-AT.TV-a!
Dan posle žurke je neradan, svi uslovi za nezaboravnu noc su tu.