Home

Festival

Green Love – Fatima Hajji – 12. April

No Comments

Španska techno kraljica afričkog porekla Fatima Hajji stiže u Novi Sad 12. aprila na još jedan nenadmašivi rejv povodom 10. godina Green Love Festivala! 👑

Fatima Hajji je prisutna na sceni skoro dve decenije, a tokom svoje duge karijere oblikovala je razne podžanrove techno muzike i stekla poštovaoce širom sveta zahvaljujuci jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJeve jačeg techno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima i neverovatnom energijom koju sa lakoćom emituje na publiku.

Fatima veoma uspešno predvodi lejblova Taikatta, Standbite Music i Silver M čija izdanja dostižu sam vrh svetskih lista elektronske muzike kao i online radijsku emisiju. Sa moćnim techno zvukom predstavlja pravu poslasticu za rejvere i veoma uspešno dovodi dance floor do ludila na najvećim svetskim festivalima i klubovima.

https://www.fatimahajji.com/
https://www.facebook.com/fatimahajjidj/

Pored nastupa dark techno zvezde ovo veče uveličaće i nezaobilazna domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Milos Vujovic i RanchaTek.

ULAZNICE PROMO CENA 1290 RSD:
bit.ly/GreenLoveFatimaHajji

Vidimo se na SPENSU!
#STAYGREEN 💚

The Music of the Secret Society that Owns Belgrade – Volume 2

No Comments

(Scroll down for English)

„The Music of the Secret Society that Owns Belgrade – Volume 2“ je druga u nizu kompilacija koje objavljuje „Inverted Spectrum Records“ sa ciljem da zabeleži i promoviše jedinstvenu andergraund muzičku scenu Beograda. Planirano je da se na godišnjem nivou nastavi sa objavljivanjem kompilacija koje sa svakim izdanjem uključuju sve veći ukupan broj muzičara i organizovanjem proslava u vidu kratkog festivala za svaki album. Ovogodišnji dvodnevni festival će se održati u Kulturnom Centru Grad, 13. i 14. marta 2019.

Ovo izdanje obuhvata širok dijapazon muzičkih žanrova i stilova, poput psihodelije, surf-roka, eksperimentalnog roka, urbane folk muzike, sint-popa i elektronike. Album je dostupan za slušanje i skidanje na:
invertedspectrumrecords.bandcamp.com/album/the-music-of-the-secret-society-that-owns-belgrade-volume-2

Za više detalja o nastanku kompilacije, pogledajte prvo izdanje: invertedspectrumrecords.bandcamp.com/album/the-music-of-the-secret-society-that-owns-belgrade

“The Music of the Secret Society that Owns Belgrade – Volume 2” is second in the series of compilations by Inverted Spectrum Records that aims to capture and promote the unique underground music scene of Belgrade and its environs. The compilation series is planned to continue on an annual basis with a revolving cast of bands and musicians, and with a festival to celebrate the launch of each album. This year’s two-day festival will be held at Kulturni Centar Grad, on March 13 and 14, 2019.

The styles included in this volume are psychedelia, surf, experimental rock, urban folk, synth-pop and electronica. The album is available to stream and download at:
invertedspectrumrecords.bandcamp.com/album/the-music-of-the-secret-society-that-owns-belgrade-volume-2

For the full story of how the compilation series came into existence, check out the first volume: https://invertedspectrumrecords.bandcamp.com/album/the-music-of-the-secret-society-that-owns-belgrade

13. Mart, Sreda.

20:40 Čuvarkuća
21:00 Hotel Makedonija
22:00 Moussaka
23:00 As Smooth As DJ Set

14. Mart, Četvrtak

20:15 Ljubavnici
20:55 band BICIKL
21:35 Crno dete
22:15 The Cyclist Conspiracy
23:00 Inverted Spectrum Records DJ Set

ulaz: 400 din. po danu

Green Love / Deborah De Luca / 9. mart / Spens

No Comments

Jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, zanosna Italijanka Deborah De Luca stiže po prvi put u Novi Sad! Omiljeno mesto rejvera ponovo će preplaviti silne emocije jer Green Love nastavlja sa celogodišnjim serijalom rejvova koje proslavljaju 10 godina postojanja zelene ljubavi i magije.

Ova talentovana dama svoju harizmu duguje vreloj italijanskoj krvi, koja joj je i otvorila vrata i utrla put do vrha techno scene. Iako je želela da se bavi modom, vrlo brzo je shvatila da je ono što je zapravo pokreće ustvari noćni život. Želja za muzikom je uskoro spaja sa italijanskim DJ-em i producentom Giuseppe Cennamom, koji je uvodi u svet miksovanja i produkcije. Deborah je nastupala u mnogim velikim klubovima širom sveta, producira svoju muziku i važi za jednog od najpopularnijih ženskih DJ-eva današnjice.

Ona za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji iz razloga što stalno uči, i iznova se upoznaje i eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Spremite se, jer na ovom spekaktakularnom događaju pored nastupa moćne napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće DJ-ice Lea Dobricic, beogradskih magova Zwein i mlade nade novosadskog klabinga – Seša.

ZGRABI SVOJU ULAZNICU PO CENI OD 1790 RSD PUTEM LINKA: bit.ly/GreenLoveDeborahDeLuca

Shadow Fest ’19 Kobold/ MaerA/ Dusi/ Framework/ LouD/ Stain/ DW9

No Comments

Prvo izdanje rok/metal festivala “Shadow Fest” će se održati u Beogradskoj GARAŽI 9. FEBRUARA sa početkom u 19:30h!

NASTUPAJU:

Kobold (thrash metal)
Fb: https://www.facebook.com/KoboldCrew/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UClWDtdwcSDb_xd2xUx-3R2A
Bandcamp: https://koboldthrash.bandcamp.com

MaerA (alternative metal)
Fb: https://www.facebook.com/maeraband/
Youtube: : https://www.youtube.com/c/maeraofficial
Instagram: maera_official
Bandcamp: https://maeraofficial.bandcamp.com/

Дуси / Dusi (alternative groove metal)
Fb: https://www.facebook.com/dusimetalbend/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5lv6773IS75eU8ONqiMUIA

FRAMEWORK (crossover/metalcore)
Fb: https://www.facebook.com/FRAMEWORK.RS/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqlPEwiWmkWcBI6odcld4qA

STAiN (grunge/metal)
Fb: https://www.facebook.com/stejnasimasni/

LouD (stoner/blues/metal/sludge)
Fb: https://www.facebook.com/LouDBandSerbia/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSzX4zjy4VUvpiyGoAfHCQQ

Door Window Nine (alternative indie rock)
Fb: https://www.facebook.com/DoorWindowNine/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbjwPYgueWunpylMmSFHclQ

Lista prevoza i mapa su objavljeni u postu na eventu.

SUBOTA 9.2.2019. u 19:30h
VREME JE STRIKTNO, NEMA KAŠNJENJA!!

*********Do 20h na kupljene 2 karte – treća je gratis*********

UPAD: 𝟐𝟎𝟎 𝐝𝐢𝐧

VIDIMO SE U ŠTO VEĆEM BROJU!

Green Love – 10th BIRTHDAY! – Oldies Goldies

No Comments

GREEN LOVE PEOPLE, WE ARE TEN!

Spremite se da naša srca kucaju u istom ritmu, jer naredne godine Green Love slavi 10 godina ljubavi, sreće i lepih uspomena!

SPENS koji uz sebe nosi epitet doma rejva, 15. februara biće popunjen do poslednjeg mesta, a februarsko izdanje Green Love-a nosi naziv Oldies Goldies i najavljuje celogodišnji serijal rejvova, ugledajući se na istoimeni događaj koji se desio u Oktobru 2014.

Ruke gore jer za ovakav event line up mora biti sačinjen od samog vrha muzičkih bogova!

Na spektakularnu rođendansku proslavu stižu upravo oni koji su najviše uticali na domaću elektronsku scenu proteklih godina, spremite se za best of the best – Marko Nastić, Peppe, Vladimir Acic, Dejan Milicevic, DJ Billy 9, Noise Destruction i Nexie!

Obezbedi svoju ulaznicu po specijalnoj ROĐENDANSKOJ CENI od samo 790 dinara već danas
bit.ly/GreenLoveOldiesGoldies

Richard Bona Group

No Comments

Sa zadovoljstvom najavljujemo PRVOG IZVOĐAČA prolećne sezone Musicology Barcaffe Session koncertnog serijala u Beogradu.

Basista, pevač i kantautor poreklom iz Kameruna, Richard Bona, konačno će nastupiti u Beogradu u sklopu Musicology Barcaffe Sessions. Bona će, sa svojim bendom, održati čak dva koncerta u kultnom klubu Bitefartcafe, 10. i 12. marta i otvoriti prolećno izdanje Musicology Barcaffe Sessions koncertnog serijala.

Ovenčan je najznačajnijim nagradama i priznanjima na internacionalnom nivou, kao što su „Gremi“ i „Victories du Jazz Award“ za najboljeg internacionalnog umetnika 2004, a svirao je i snimao sa velikanima poput Majk Sterna, Džordž Bensona, Pet Metinija, Čake Kan, Stiv Geda, Džon Ledženda i mnogih drugih.

Richard Bona će nastupiti sa svojim petočlanim bendom u sastavu:
Richard Bona – Bass, vocal
Michael Lecoq – Keyboards
Archibald Ligonnière – Drums
Ciro Manna – Guitar
Dennis Hernandez – Trumpet

Ulaznice u prodaju po ceni 1500 rsd.
TICKETS.rs – https://goo.gl/1eaQk3
DDticket.rs – https://goo.gl/9q6nHJ

Informacije:
063377483
NOVI BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8

 

 

Green Love – 10th BIRTHDAY!

No Comments

GREEN LOVE PEOPLE, WE ARE TEN!

Spremite se da naša srca kucaju u istom ritmu, jer naredne godine Green Love slavi 10 godina ljubavi, sreće i lepih uspomena!💚

SPENS koji uz sebe nosi epitet doma rejva, 15. februara biće popunjen do poslednjeg mesta, a februarsko izdanje Green Love-a nosi naziv Oldies Goldies i najavljuje celogodišnji serijal rejvova, ugledajući se na istoimeni događaj koji se desio u Oktobru 2014.

Ruke gore jer za ovakav event line up mora biti sačinjen od samog vrha muzičkih bogova!

Na spektakularnu rođendansku proslavu stižu upravo oni koji su najviše uticali na domaću elektronsku scenu proteklih godina, spremite se za best of the best – Marko Nastić, Peppe, Vladimir AcicDejan MilicevicDJ Billy 9Noise Destruction i Nexie!
NE PROPUSTI!
Obezbedi svoju ulaznicu po specijalnoj ROĐENDANSKOJ CENI od samo 790 dinara već danas 👇
bit.ly/GreenLoveOldiesGoldies

Beograd- IzLOŠba @Begevege Festival

No Comments

Treći put u Beogradu!
Loše fore, a i radovi, dođite da se gadimo.
http://instagram.com/zombijana
___________
OTVARANJE
17.11 u 18h
PRODAJA RADOVA
18.11 u 18h
___________
Bege Vege Festival
Dorćol Platz
Dobračina 59, Beograd, Serbia
____________

Tu i tad oba dana ovog lijepog festivala otvorićemo ovu izložbu, uz par prijetelja koji treniraju, jer teško je. Na izložbi ćete moći da vidite sve ono isto kao na instagramu, ali ponešto ste zaboravili, pa dođite da se podsjetite i da se družimo.
Drugog dana obavezno dođite, i kupite neki od printova po cijeni koju sami odredite (donacije). Sav novac prikupljen od prodaje printova ide napuštenim macama i kucama (kuca kao pašče, ne kao kuća).
Sav prikupljen novac ići će lokalnoj organizaciji za zaštitu životinja kojoj to bude najviše potrebno.
NAPOMENA: Ako vas interesuje da pogledate izložene radove, dođite dan ranije, jer je drugog dana prodaja radova, te će izložba moći da se pogleda svega 3 sekunde u kompletnoj postavci.

Ko nema društvo za izložbu- nek dođe sam ili sa mnom. Ko ne dođe biće naravno apsulutno naćeran slanjem uznemiravajućih poruka u inboxu od strane mog bivšeg momka Miloša Bikovića (voljela bih da i meni nekad pošalje uznemirujuću poruku).
(ulaz je naravno slobodan najslobodniji, ko vam traži pare da uđete na izložbu zaslužuje šklempu)

Bitno za napomenuti- ne morate biti vegan da bi došli. Dođite da se družimo, donirajte za životinje koje nemaju dom, a sad hoćete li probati neku hranu u okviru festivala to nije moj problem, al mogli bi jer ne ujeda (plant based biiish).
Vidimo se!
> = <