Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT POKLANJA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 05 March 2013

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u BrankowJedan od najglamuroznijih svetskih DJ-eva Dimitri iz Pariza (Dimitri from Paris), poznat po nastupima na modnim revijama  Karla Lagerfilda i Žan Pol Gotjea, gostuje  u četvrtak (7. mart) u baru “Brankow”. Očekuje se još jedan spektakl u režiji francuskog “kralja disko muzike”, a ovog vikenda u “Brankowu” se sprema i specijalno osmomartovsko iznenađenje za dame.

  

Dimitri spada među umetnike sa veoma istančanim stilom, pa i ne čudi što je bio gost i na Šanelovim i Iv Sen Lorenovim modnim revijama.
  

Njegove disko melodije se opisuju kao muzika koja vraća u eru čuvenog ekstravagantnog kluba “Studio 54“, koji je krajem sedamdesetih bio jedno od najpoznatijih mesta u Njujorku. Ovo je drugi nastup “francuskog kralja disko muzike” u baru “Brankow“ i nema razloga da opet ne ponovi spektakularna atmosfera sa letnjeg gostovanja. Karte se po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara mogu kupiti u baru “Ludost“ u Savamaloj (Karađorđeva 44) svakog dana od 10 od 01 sat, dok će na dan nastupa na ulazu koštati 1.600 dinara. (Rezervacije i dodatne informacije na 069 83 00 777).

 

 

 Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow

 

 

Inače, ovaj osmomartovski vikend u “Brankowu” biće, kako i dolikuje, u znaku dama. U petak će jedinstevni nastup Ane D, Saleta na saksofonu i Nika na perkusijama, kao poklon svim pripadnicama lepšeg pola, upotpuniti i jedan specijalni performans iznenađenja namenjen posebno damama. Nakon ove tačke iznenađenja, posle koje na scenu izlazi DJ peDJa Stanković, žene će teško ostati ravnodušne, a u subotu je već standarni haus parti u režiji benda “Makao” i DJ Ojše.

 

 

 

 

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >