Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

The Tube: Za 8. mart sve u znaku dama PDF Štampaj E-pošta
Monday, 04 March 2013

The Tube: Za 8. mart sve u znaku damaDJ dama Heidi, jedna od najuticajnih žena u ovoj profesiji i idejni tvorac čuvenih Jackathoh žurki, nastupa na osmomaratovskom Wonder Women Weekendu (8.-9. mart) u klubu The Tube. Ova dva dana sve će biti u znaku dama, jer osim što će pet pripadnica lepšeg pola puštati muziku, devojke neće plaćati ulaz i moći će besplatno da degusturaju koktele.
  
Heidi Van Den Amstel već godinama unazad oblikuje ukus svetske DJ elite kao moćna žena iz senke, a njena muzika varira od jackin house-a, preko techna do savremene britanske bass muzike.
  

Jedina je nebritanka koja ima svoj šou na radiju BBC 1, i to zahvaljujući prepopuruci legendarnog Pete Tonge-a. Deo je prestižne “Get Physical” porodice, a sada ima i svoj label i serijal žurki “Jakcathon“ sa kojima gostuje po celom svetu. Odrasla je zajedno sa legendarnim Richie Hawtin-om u kanadskom gradu Windsoru, a na Jackathonu su, između ostalih, Soul Clap, Solomun, Maya Jane Coles, Jamie Jones, Miss Kittin, Anja Schneider, Deetron i Marc Houle.

 

 

 The Tube: Za 8. mart sve u znaku dama

The Tube: Za 8. mart sve u znaku dama

 

 

I sama dolazim sa densflora i volim da plešem. Nekako mi je razočaravajuće kad sa žurke odem bez snažne uspomene na tu noć, tako da ja stalno želim da završim svoje nastupe sa pravom malom eksplozijom - kaže Heidi.

 

Njen mix Jackathon proglašen je miksom 2011. godine u britanskom DJ Mag-u. Domaća publika Heidi je mogla da vidi već dva puta na Exit Dance Areni, kao i jednom u klubu The Tube.

 

 


Heidi @ GetPhysical WMC 2010

 


U petak uz Heidi nastupa i jedna od naših najpoznatijh dama za mixetama Tijana T, dok je dan kasnije trio lepotica Ann D, Loco Baby & Lady Dee. Za muškarce ulaz je u petak do 00.30 200 dinara, a nakon toga duplo skuplji. Devojke neće plaćati kartu u petak, dok će u subotu, kad je slobodan ulaz za sve, od 23.30 do 01.00 sat moći neograničeno i bespltano da degustiraju veliki broj koktela koji će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“.

 

 

 

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >