Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
CHRIS LIEBING
 
Lucky Records Showcase with Gary Beck
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Becksperience Cocoon party PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 13 November 2007
Becksperience ponosno predstavlja Cocoon parti, koji će se održati 24. novembra u Expo Centru.

Na žurci će nastupiti nemački DJ Sven Vat, koji je karijeru počeo vrteći ploče u frankfurtskim klubovima osamdesetih godina. Nakon otvaranja sopstvenog kluba Omen, započinje novo poglavlje u nemačkoj muzici. Postaje "kum techna", jedina zvezda i "najuspešniji DJ na svetu". Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma. Sven iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Madjarsku, Englesku, Finsku... Neposredno pred dolazak u Beograd, izlazi mu i novi miks koji sumira još jednu uspešnu sezonu "The Sound Of The Eight Season". Zombie Nation i Džon Starlajt su kreacije iza kojih stoji Florian Senfter Splank, producent i DJ iz Minhena. Prvo oficijelno izdanje kao Zombie Nation ima 1999. godine i to za najveću svetsku etiketu electro techno žanra – International DeeJay Gigolos. U njegovoj diskografiji su brojna izdanja za izdavače poput Dekathlon, Zeitgeist, UKW, Cocoon a aktuelni projekat je saradnja sa Tigom, ZZT – Lower State Of Consciousness, objavljen nedavno za kanadski Turbo. Zombie Nation live je tokom godina postao brend za sebe, jedno od najtraženijih i najuzbudljivijih imena u svom žanru.

Kris Titjen je posle rezidentura u frankfurtskim klubovima U-Bar i Type Club 2005. dobio šansu da nastupa u klubu Cocoon zajedno sa Svenom i od tog trenutka ga redovno prati na turnejama radeći uvodne setove. Njegov stil varira izmedju groovy tech house, minimal i techno zvuka.

Cocoon Club je 2006. proglasen za najbolji klub na svetu od strane magazina Mixmag – najčitanijeg mesečnika koji se bavi klupskom kulturom i elektronskom muzikom
Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >