Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Hrabro, progresivno, maÅ¡tovito i elegantno - H2O PDF Štampaj E-pošta
Friday, 23 May 2008
 Kao što je kiseonik osnova života, kao što je voda neizbežni deo prirode, kao su 1+1 uvek 2 tako će od sada klub H2O biti neizbežni i nezamenljivi element beogradske zabave, noćnog zivota, gastronomije.

Verovatno još puno godina pre nego što ratno ostrvo i suprotnu obalu Dunava progutaju industrijske zone, mostovi, nasipi i stambene zgrade sa naše terase će se pružati nezaboravan pogled ispunjen florom i faunom. Automobilom do hotela Yugoslavia, čamcem uzvodno Dunavom od centra beograda, taxijem, javnim prevozom, uštedite novac, pozajmite, ukradite (ups ovo bas i ne mora) ali doÄ‘ite do nas jer nećete zažaliti.
 
Krajem maja (24.05.2008) kod Hotela Jugoslavija otvara se klub na vodi koji sasvim neočekivano nosi naziv “H2O”! Dnevni ritam ovog tehnički senzacionalnog kluba prolaziće kroz nekoliko faza. 

Splav će osvanuti kao ekskluzivni caffe-restoran na kome će svi sofisticiranog ukusa, pored dobre “fusion” kuhinje, moći da uživaju u reci ali i nesvakidašnje dizajniranom enterijeru. Ova atmosfera će se nastaviti sve do večeri kada objekat ulazi u svoju “lounge” fazu.

Opuštanje uz DJ-ing i elipsoidni centralni šank sa posebnim akcentom na koktele i egzotična pića biće i više nego kvalitetno zagrevanje za treću fazu. Od ponoći H2O postaje noćni klub u kome će kao rezidenti raditi DJ Meex i DJ Mirko, DJ Bane Paunovic i DJ Vlada (Stefan Braun).

Uz najbolju audio-vizuelnu produkciju u zemlji delimično prikazanoj na nastupu benda Chemical Brothers u Beogradskoj areni (www.visual-infinity.net HIGH IMPACT LASER COMMUNICATIONS) kao i nastupe svetskih house zvezda (Junior Jack & Kid Crème, Till West, Alex Gaudino, Dirty South …) koji su već bukirani (www.myspace.com/h2obelgrade)H2O pretenduje da postane centralna “letnja senzacija” (oficijelni slogan kluba je SUMMER SENSATION).
  
Izdrzite jos malo …informacije na telefon 069699999

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >