Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Sajsi MC + Dan zaljubljenih = KPTM PDF Štampaj E-pošta
Monday, 12 February 2018

Sajsi MC + Dan zaljubljenih = KPTMRad, rad i samo bleja sa Sajsi MC u KPTM-u! Sajsi MC zvanično promoviše novi album „Rad, rad i samo bleja“ na Dan zaljubljenih ove srede 14. februara u klubu KPTM uz podršku DJ BKO.

   

Sajsi se vraća u svoj kako sama kaže “omiljeni beogradski klub” KPTM, da bi u novom prostoru zatvorene bašte promovisala materijal sa nedavno izdatog albuma “Rad, rad i samo bleja”. 

   

SAJSI MC - KOD TVOJE DEVOJKE (PROD. L FREE)

Sam album je nastajao tokom dugog period saradnji sa dobro poznatim beogarskim DJ BKO-om, a publika je mesečno dobijala nove pesme i spotove tokom cele godine, na šta je ovaj naoštreni trojac, koji uključuje i Tijanu, u decembru izbacio tri pesme kako bi u velikom stilu stigli na finiš 2017. Stoga će 14. februara na Dan Zaljubljenih (Svetog Valentina) ili kako drugi vole da kažu, Svetog Trifuna, jedna Sajsi svetica uz pomoć nekoliko svojih prijatelja i saradnika prirediti veliki nastup sa pesmama sa novog albuma, ali i starim hitovima i saradnjama koje publika vrlo dobro zna.


SAJSI MC X DJ BKO - NESANICA (OFFICIAL VIDEO)

 

 

 Sajsi MC + Dan zaljubljenih = KPTM

Sajsi MC + Dan zaljubljenih = KPTM

 

 

Ovo će svima koji dođu, biti ispit u februarskom roku koliko su pratili izlazak albuma cele prošle godine i učili muzičko gradivo. Sajsi voli da iznenađuje publiku, te je na ovom nastupu sve moguće, ali sigurno je da će publika uživati i đuskati cele noći i da će nakon ovog nastupa imati nesanicu. Čekamo se 14. 2. u KPTM-u na zajedničku bleju,a do tada samo rad i rad.


Više informacija možete pogledati na ovom linku:
www.facebook.com/events/1531315583604800

 
Žurka počinje od 23h a trajaće do četiri ujutru, nakon čega počinje after party na kom će nastupati Goya i Joma Maja, a zvanični event možete pogledati ovde www.facebook.com/events/1320242661455437 

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >