Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 07 February 2018

KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu!KRAFTWERK 3D potpuno umetničko delo uskoro u Beogradu! Nakon izuzetno uspešne svetske turneje 3-D koncerata,nemački pioniri elektronske muzike KRAFTWERK nastupiće  24. februara u Štark Areni.
  
Turneju su počeli 2. februara u Nemačkoj, sa 4 koncerta u Drezdenu. Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

  

Publici u Štark Areni će biti dodeljene specijalne brendirane naočare koje će omogućiti “upijanje” slika koje dolaze sa ogromnog LED ekrana postavljenog na sceni iza grupe.


Na setlisti će se sigurno naći njihove najpoznatije pesme, od “The Robots” , “Computer World” do “Trans Europe Express”: remek dela koja su doslovno izmislila novi koncept pop muzike, predviđajući invaziju tehnologije u modernim društvima.

 

 

 KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu!

KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu!

 

 

Kraftwerk je ostvario dug i dubok uticaj na mnoge žanrove moderne muzike, uključujući sintopop, hip hop, ambijent, post-punk, techno i klupsku muziku, i inspirisao je širok i raznovrstan spektar umetnika, poput Depeche Mode, Joy Divison, New Order, Daft Punk i mnoge druge.

 

 

KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu!

KRAFTWERK koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu!

 

 

Ulaznice za KRAFTWERK mogu se nabaviti na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

 

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >