Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Anja Schneider & Rodriguez Jr. za Srpsku Novu! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 09 January 2018

"Anja Schneider & Rodriguez Jr. za Srpsku Novu!"Srpska Nova godina jedan je od omiljenih datuma domaće publike koja je uvek raspoložena za slavlje. U skladu sa velikim očekivanjima, Central Dance Event je spremio lepo iznenađenje kojim će obradovati svoje verne pratioce brenda.
  
Rodriguez Jr. 13. januara izvešće svoj live nastup pred punim podijumom klabera u Hangaru. Uz njega za miks pultom naći će se i poznata nemačka didžejica, producentkinja i suvlasnica lejbla “Mobilee” Anja Schneider.

   

Olivier Mateu poznatiji kao Rodriguez Jr. tokom svog odrastanja oscilirao je između časova klavira i žurki elektronske muzike. Prvu slavu dostigao je kao deo poznatog electro act-a The Youngsters, koji su najviše postali poznati po dva studijska albuma i singlovima za F-Comunications, Laurent Garnier-a.

 

Rodriguez Jr. nastao je kao produkt neukroćene Mateu-ove kreativnosti, žeđi za nečim novim i neočekivanim. Svojim live nastup iz sklopa vintage sintisajzera, klavijatura i prašnjave analogne opreme upotpunjuje osećaje zadovoljstva i ponovne inspiracije. Crpeći inspiraciju iz potpuno divergentnih artista, Stockhausen, LFO, Carl Craig, Eric Satie, Kraftwerk i Michael Polnareff, Rodriguez Jr.-ov avanturistički duh pretvara njegovu uzvišenu kreativnost koja se ne može zaključati.

 

 

 "Anja Schneider & Rodriguez Jr. za Srpsku Novu!"

"Anja Schneider & Rodriguez Jr. za Srpsku Novu!"

 

 

Istaknuta dama elektronske muzike Anja Schneider na sceni je već jako dugo, a zanimljivo je da karijeru nije započela iza didžej pulta već u radijskoj kabini. Bila je voditelj prestižne andergraund muzičke emisije “Dance Under the Blue Moon” na Fritz FM radiju, emisija sa najdužim periodom emitovanja ovakve vrste u Berlinu. Kako je i suvlasnica etikete “Mobilee”, ona je i njen najbolji ambasador.

 

Tokom 12 godina od kad je osnovana, Anja je odigrala ključnu ulogu u razvoju i negovanju mnogih umetnika uključujući Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr., Kevin Over i mnoge druge.

Ulaznice u pretprodaji od 20. novembra na svim Eventim i GIGS TIX prodajnim mestima.

 

FB Event

 

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >